Ubiquiti NanoStation Loco M2

Duo Pack


99,00 excl. btw

119,79 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis


Ubiquiti NanoStation Loco M2

Het Ubiquiti NanoStation Loco M2 access point heeft een doorvoersnelheid van meer dan 150Mbps. Het apparaat werkt op de 2,4 GHz band en heeft een zendvermogen van 23dBm. Met dit duo pack creëert u een sterke point-to-point verbinding.

Lees meer

Eigenschappen Ubiquiti NanoStation Loco M2 access point

Werkt op 2,4 GHz band (802.11b/g/n)
Doorvoersnelheid: 150+ Mbps
Zendvermogen: 23 dBm / 200 mW
Gain: 8 dBi
Ubiquiti airMAX technologie
Vele toepassingsmogelijkheden
Inclusief bevestigingsmateriaal


2,4 GHz access point
De Ubiquiti NanoStation Loco M2 access points zijn uitstekend apparaten die werken op de 2,4 GHz band (802.11b/g/n). De access points hebben een hoge doorvoersnelheid van meer dan 150Mbps. De access poins zijn ideaal voor veeleisende outdoor toepassingen.

Ubiquiti airMAX technologie
De NanoStation Loco M2 access points zijn uitgerust met de Ubiquiti airMAX technologie. Deze technologie zorgt voor een hoge doorvoersnelheid, lage latency en uitstekende prestaties in outdoor omgevingen. Hierdoor zijn de Ubiquiti NanoStation Loco M2 access points perfect voor uiteenlopende bedrijven.

Toepassingsmogelijkheden access point
De Ubiquiti NanoStation Loco M2 access points hebben diverse toepassingsmogelijkheden. U kunt de apparaten als een standalone access point gebruiken, maar bijvoorbeeld ook als Point-to-Point bridge. Of bijvoorbeeld als draadloze verbinding voor een videosurveillance systeem. Net waar u de access points voor nodig heeft.

Geen seamless roaming
De access points van Ubiquiti ondersteunen geen seamless roaming. Zoekt u een access point dat wel seamless roaming ondersteunt, kijk dan bij de producten van Ruckus Wireless of Aerohive.

Inhoud verpakking
  • 2x Ubiquiti NanoStation Loco M2
  • 2x 24V Passieve PoE injector (POE-24-12W)
  • 2x Bevestigingsmateriaal
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: Locom2-P2P

Merk: Ubiquiti

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenKlopt het dat ik met de Nanostation Loco M2 1 kan instellen als een AP en de andere als een client? Is het dan ook juist dat de client alleen maar voeding nodig heeft en geen LAN zodat deze werkt met het signaal van de AP?
Ja, dat klopt. Client (bridge) wordt bij Ubiquiti apparatuur alleen Station genoemd. De zendende unit dient u in Accesspoint mode te zetten en deze bekabeld aan te sluiten op uw (modem)router. De ontvangende unit heeft inderdaad alleen stroom nodig en hier kunt u een apparaat op aansluiten die een bekabelde netwerkverbinding vereist (zoals een computer, IP-camera of een ander accesspoint).

Als de twee Nanostation Loco m2 units alleen met elkaar hoeven te verbinden dan kunt u het beste WDS aanvinken, hierdoor kunnen clients niet rechtstreeks verbinden met de Loco m2 unit. Hierdoor heeft een stabielere verbinding en de verbinding is daardoor ook transparant.
Lig met een boot in de haven het WiFi signaal is niet sterk genoeg (afstand ongeveer 700 honderd meter), zou dit een op lossing zijn?
De meeste havens maken inmiddels gebruik van een hotspotsysteem waarbij een normale CPE (zoals de Nanostation LocoM2) niet meer werkt. U kunt daarbij wel een speciale hotspotversterker gebruiken, zoals de EZ Hotspot Extender, echter kan de grote afstand dan nog wel een probleem vormen. Om 700 meter te overbruggen moet zowel de ontvanger (in dit geval de versterker) als de zender een hoog vermogen hebben. Als de haven daarom een WiFi zender heeft met een relatief laag vermogen dan is het niet mogelijk om het signaal op 700 meter op te vangen. WiFi vereist namelijk een wederzijds signaal waardoor de zender het maximale bereik bepaalt.

Wij hanteren tevens wel een retourtermijn van 30 dagen waarbinnen u het product mag testen. Als de Extender daarom niet naar wens functioneert dan mag deze binnen het retourtermijn teruggestuurd worden. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie