Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Product image

Ubiquiti Nanostation NSM5 kit

Midrange P2P, incl. beugels en kabels

264,97excl. btw

320,61incl. btw

Ubiquiti Nanostation NSM5 kit
Midrange P2P, incl. beugels en kabels

264,97 excl. btw

320,61 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.59/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Deze Ubiquiti Nanostation NSM5 point-to-point-bundel is een complete straalverbinding die perfect is voor dataverbindingen tot 2 kilometer met hoge throughput.

Deze 11a/n Ubiquiti Nanostation NSM5 bundel bestaat uit de volgende onderdelen: 5Ghz straalverbinding
Met deze krachtige point-to-point-verbinding realiseert u eenvoudig een draadloze straalverbinding (ook wel wireless bridge of point-to-point-verbinding genoemd). Deze straalverbinding functioneert feitelijk als een onzichtbare ethernetkabel en is vanwege haar transparante karakter gewoon geschikt voor allerlei soorten draadloos dataverkeer (data, voip, video, etc.).

802.11a & 11n
Deze point-to-point-verbinding werkt op de 5Ghz band (802.11a), zodat u minder last heeft van storing door andere apparaten. De verbinding gebruikt 11n-technologie en behaalt daardoor een throughput (datadoorvoersnelheid) van 150 Mbps.

Interne sector-antennes
De Ubiquiti accesspoints hebben sterke interne 16dBi flatpanelantennes (H43°,V41°). Doordat de accesspoints aan de achterzijde zijn voorzien van LED-indicatoren, is uitrichten eenvoudig.

Bereik
In zichtverbindingen (line-of-sight) kan deze set een stabiele draadloze verbinding opzetten tot een afstand van 2 kilometer.

PoE
Deze accesspoints worden eenvoudig via PoE (Power-over-Ethernet) gevoed. De ethernetkabel zorgt dus naast data namelijk ook voor stroomtoevoer dankzij de meegeleverde PoE-injector en PoE-adapter. U hoeft dus slechts één kabel naar het accesspoint te trekken: de 20m kabel van switch/LAN/router naar POE-injector en de 5m van de injector naar het buiten geplaatste accesspoint.

Ubiquiti Nanostation NSM5
De technologie van deze bundel ligt bij de twee Ubiquitit Nanostation NSM5 accesspoints. Dit zijn zeer krachtige outdoor "radios" met interne flatpanel-antennes. De complete beschijving van deze accesspoints kunt u vinden op de productpagina van de Ubiquiti Nanostation NSM5. Klik hier om naar de pagina te gaan.

Specificaties

Merk Ubiquiti
Artikelnummer P2P-NSM5-SDMBB
WiFi standaard WiFi 4 (11n)
Bruto snelheid 150 Mbps
Half/Full Duplex Half duplex
PoE-ondersteuning 24V passief
Transparantie Softwarematig (WDS)
Contact

Vraag het onze expert!

Michel Beemer

030 669 1221
E-mail

Reviews

Veelgestelde vragen