Ubiquiti Nanostation NSM5 kit

Midrange P2P, incl. beugels en kabels


239,00 excl. btw

289,19 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis


Ubiquiti Nanostation NSM5 kit

Met deze Ubiquiti Nanostation point-to-point-bundel kunt u een complete straalverbinding opzetten over een afstand van 2 kilometer. De WiFi-verbinding is geschikt voor dataoverdracht met snelheden tot 100 Mbps. Montagebeugels en Ethernetkabels worden meegeleverd.

Lees meer

Deze 11a/n Ubiquiti-bundel bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 2x Ubiquiti Nanostation NSM5 access point

  • 2x Ethernetkabel 20 meter

  • 2x Ethernetkabel 5 meter

  • 2x Bevestigingsbeugel UM90


5GHz straalverbinding
Met deze krachtige point-to-point-verbinding realiseert u eenvoudig een draadloze straalverbinding (ook wel wireless bridge of point-to-point-verbinding genoemd). Deze straalverbinding functioneert feitelijk als een onzichtbare ethernetkabel en is vanwege haar transparante karakter gewoon geschikt voor allerlei soorten draadloos dataverkeer (data, VoIP, video, etc.).

802.11a en 11n
Deze point-to-point-verbinding werkt op de 5GHz band (802.11a), zodat u minder last heeft van storing door andere apparaten. De verbinding gebruikt 11n-technologie en behaalt daardoor een throughput (datadoorvoersnelheid) van maximaal 150 Mbps.

Interne sector-antennes
De Ubiquiti Nanostation NSM5 access points hebben sterke interne 16dBi flatpanelantennes (H43°,V41°). Doordat de access points aan de achterzijde zijn voorzien van LED-indicatoren, is uitrichten eenvoudig. Met behulp van de knikarmen in deze bundel kunt u de Ubiquiti Nanostation NSM5 90° kantelen t.b.v. een optimale uitrichtpositie.

Bereik
In zichtverbindingen (line-of-sight) kan deze set een stabiele draadloze verbinding opzetten tot een afstand van 2 kilometer.

PoE
Deze access points worden eenvoudig via PoE (Power-over-Ethernet) gevoed. De ethernetkabel zorgt dus naast data namelijk ook voor stroomtoevoer dankzij de meegeleverde PoE-injector en PoE-adapter. U hoeft dus slechts één kabel naar het access point te trekken: de 20m kabel van switch/LAN/router naar PoE-injector en de 5m kabel van de injector naar het buiten geplaatste access point.

Ubiquiti Nanostation NSM5
De technologie van deze bundel ligt bij de twee Ubiquiti Nanostation NSM5 access points. Dit zijn zeer krachtige outdoor 'radio's' met interne flatpanel-antennes. De complete beschijving van deze access points kunt u vinden op de productpagina van het losse exemplaar.

Installatie
In vogelvlucht stelt u de access points in op de interne antenne (schakelaar onderzijde). Vervolgens stelt u het access point op de hoofdlocatie (met internet) in als access point en degene op de ontvangende locatie op clientbridge-modus. Het verdient overigens altijd aanbeveling de verbinding tussen de access points te testen op de 'keukentafel' alvorens deze te monteren.

Sales representative
Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: P2P-11an-kit-c

Merk: Ubiquiti

Lees meerReviews


07-06-2016
top, gebruikt op 100m afstand.

produkt heeft overzichtelijke software, is goed in te stellen en te monitoren, voor de montage goede beugels gebruiken.

software

stabiel signaal

monitoring

verstelbaarheid unit is beperkt

Beoordeling:

Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie