Ubiquiti NSM5 Point to Point

Wi-Fi bundel


150,92 excl. btw

182,61 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis


Ubiquiti NSM5 Point to Point

Met deze Ubiquiti point to point Wi-Fi bundel zet u eenvoudig een verbinding op tussen 2 gebouwen. De Ubiquiti point to point bundel werkt op de 5 Ghz 802.11a frequentie.

Lees meer

Eigenschappen Ubiquiti Nanostation M 5 Ghz

5 Ghz Wi-Fi frequentie volgens 802.11a/n
Te gebruiken in point to point wifi opstelling
1 x 100 Mbps netwerkaansluiting met PoE-input
1 x 100 Mbps LAN aansluiting met PoE-output (24v, 500mA)
16 dBi antenne versterking, 27 dBm vermogen
Inclusief mast montagebeugels en PoE voeding

Point to Point Wi-Fi
De Ubiquiti Nanostation M is bedoeld voor het opzetten van Point to Point Wi-Fi opstellingen waarbij u twee panden draadloos met elkaar kunt verbinden. Deze opstelling wordt veelal gebruikt om twee netwerken op verschillende locaties samen te brengen of om een backup internet verbinding op te zetten. De Ubiquiti Nanostation werkt op de 5 Ghz band.

Vermogen en aansluitingen
De Ubiquiti Nanostation M heeft een maximaal vermogen van 27 dBm wat een stuk hoger is dan de gemiddelde outdoor Wi-Fi access point en kan hierdoor grotere afstanden overbruggen. De interne antenne in de Nanostation heeft een versterking van 16 dBi waardoor het totale uitgezonden vermogen erg hoog komt te liggen. Bij vrij zicht zijn afstanden tot 2 kilometer te behalen maar wij raden u altijd aan om met onze Wi-Fi experts contact op te nemen voor advies met betrekking tot uw specifieke situatie.

De Ubiquiti Nanostation M is voorzien van twee netwerkaansluitingen waarmee u het access point met uw router of switch kunt verbinden. De tweede netwerkpoort kan worden gebruikt om de access point door te lussen naar een eventuele tweede unit.

Het access point krijgt via zijn netwerkaansluiting de netwerkgegevens door maar wordt ook via deze aansluiting van stroom voorzien. Hiervoor maakt de Ubiquiti Nanostation M gebruik van Power over Ethernet, standaard wordt de PoE adapter ook meegeleverd met het access point. Een groot voordeel van power over ethernet voeding is dat u geen stroom direct in de buurt van het access point nodig heeft, met een netwerkkabel van maximaal 30 meter kunt u het access point voeden.

Inhoud verpakking
  • 2x Ubiquiti Nanostation M (NSM5)
  • 2x Power over Ethernet voeding 24V 0,5A
  • 2x Montagestrips
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
WiFi installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: NSM5_duopack

Merk: Ubiquiti

Lees meerAccessoires

Tegelvoet van staal

Tegelvoet van staal

Electro gegalvaniseerdVoor 21:00 uur besteld, morgen in huis

85,00 excl. btw
102,85 incl. btw

Reviews


15-08-2015
super apparaat

We hebben in no-time een stabiele WiFi verbinding opgezet tussen twee huizen. Niet duur en makkelijk in te stellen als bridge. Ik hoop dat de kunststof behuizing het een tijd uithoudt in fel zonlicht, voor het materiaal is geen specificatie. Ook is de POE voeding op gelijkstroom, dat zal op den duur waarschijnlijk tot corrosie van het netwerkstekkertje leiden. Daarom is het stekkertje in paraffine-olie gedoopt. Er is weinig documentatie over hoe het apparaat als router in te stellen. Voor de prijs is het echter een heel goed apparaat.

makkelijke installatie

stabiele verbinding

goede prijs/kwaliteits verhouding

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:
04-08-2019
Vervolg super apparaat

Zie mijn vorige review uit 2015. De NSM5 heeft nu 4 jaar op het dak gestaan, ik heb het er eventjes afgehaald om het te inspecteren. In die 4 jaar is het een beetje verweerd door het sterke zonlicht hier in Frankrijk, maar het ziet er naar uit dat 't het nog wel tenminste 4 jaar uit zal houden.
De elektronica heeft geen moment geweigerd, de verbinding is stabiel en snel. In tegenstelling tot wat ik vroeger dacht is de RJ-45 niet geoxideerd, ziet er als nieuw uit. We overwegen om nog meer huizen in de buurt op deze manier van Internet te voorzien met NSM5.

stabiele verbinding

duurzame constructie

weerbestendig

makkelijk te configureren

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Veelgestelde vragenWeet u of deze accesspoints via een POE switch aan te sluiten zijn i.p.v. via de bijgeleverde POE injector?
Dit is wel mogelijk, echter kan dit maar met één switch en dit is de ToughSwitch van Ubiquiti. Alle andere switches gaan helaas niet werken doordat deze alleen met de 802.3af en 3at PoE standaarden werken.

De switch is vooral handig als u naast de point-to-point unit ook een aantal Ubiquiti UniFi units op dezelfde locatie heeft voor de dekking van de clients. Als u echter alleen een point-to-point verbinding gaat realiseren dan zijn de meegeleverde PoE injectors voldoende.
Hoe breed is de diameter van de achterkant van dit product?
De diameter van de achterkant is 4,5 cm

Lees meer vragen


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie