Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGo
Product image

Ubiquiti Powerbeam AC 620mm 29dBi

Outdoor 5 GHz point-to-point access point

208,70excl. btw

252,53incl. btw

Ubiquiti Powerbeam AC 620mm 29dBi
Outdoor 5 GHz point-to-point access point

208,70 excl. btw

252,53 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, woensdag in huis

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.61/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Ubiquiti Powerbeam AC is een access point, bedoeld voor point-to-point WiFi-verbindingen. Dit all-in-one access point werkt op de 5GHz WiFi frequentie met een versterking van 29 dBi.

Eigenschappen Ubiquiti Powerbeam AC

Point-to-point access point (5GHz)
Maximaal zendvermogen van 24 dBm
Wi-Fi standaard 802.11ac op 450 Mbps
Gigabit LAN poort met PoE voor netwerk en voeding
Eenvoudige montage, inclusief mastbeugels
620mm schotelvorm, 5 GHz met 29 dBi versterking
Werkt met gratis Ubiquiti spectrum analyzer software
QoS voor videostreaming en VoIP

Perfecte oplossing voor point-to-point WiFi

De Ubiquiti Powerbeam AC is de ideale oplossing om snel een point-to-point WiFi-oplossing op te zetten. Door het all-in-one design heb je een access point met richtantenne in één. Door twee van deze apparaten op elkaar uit te richten verbind je eenvoudig twee panden met elkaar. Zo deel je op een slimme manier een internetverbinding of zorg je dat elke vestiging altijd een backup heeft.

Standaard zit er een beugel bij voor mastmontage en kun je aan de hand van LEDs de unit snel uitrichten voor het beste resultaat. De schotel heeft een diameter van 620mm en kan worden afgesteld naar wens.

Voeding en netwerk

De Ubiquiti Powerbeam AC beschikt over 1 LAN aansluiting van 1000 Mbps welke geschikt is voor Power over Ethernet (PoE) om de unit van stroom en netwerkverbinding te voorzien. Zo hoef je slechts 1 kabel te trekken naar het access point en hoeft er geen voeding in de buurt aanwezig te zijn. De Powerbeam AC werkt op 24 volts, 0.5 ampere PoE voedingen.

Via het AirOS systeem van Ubiquiti kun je het access point eenvoudig installeren en beheren. Het is mogelijk om het de doorvoersnelheid en linkstatus van jouw verbindingen in de gaten te houden.

Spectrum analyzer

Met behulp van de gratis spectrum analyzer software kun je eventuele storingen snel opsporen. Deze software laat je zien op welke kanalen binnen het 5 Ghz spectrum apparatuur actief is. Dankzij deze software kun je altijd het juiste kanaal kiezen zodat jouw verbinding het optimale resultaat zal behalen.

AirControl

Ubiquiti Aircontrol stelt je in staat om jouw gehele Ubiquiti netwerk vanuit de cloud te beheren. Zo kun je eenvoudig firmware updates uitrollen voor al jouw access points en beschik je over een handig overzicht van al jouw apparatuur.

Compabiliteit met andere systemen

Dit AirOS product werkt alleen onderling met andere AirMAX AC producten. Dit geldt voor alle AirOS producten die draaien op AirOS 7 of hoger. Dit betekent dat je een AirMAX AP of CPE niet kan gebruiken i.c.m. met ander WiFi systeem. Je kunt deze daarom niet inzetten als een universele WiFi zender voor jouw smartphones of tablet. Zowel de software als hardware is ook primair gericht op point-to-point en point-to-multipoint verbindingen.

Geen seamless roaming

De access points van Ubiquiti ondersteunen geen seamless roaming. De access points uit deze bundel zijn bovendien alleen geschikt voor point-to-point oplossingen en niet als access point voor een dagelijks WiFi-netwerk. Zoek je een access point dat wel seamless roaming ondersteunt, kijk dan bij de producten van Ruckus Wireless of Aerohive.

Inhoud verpakking

  • Ubiquiti Powerbeam PBE-5AC-620
  • Schotel van 620mm
  • Bevestigingsmateriaal
  • Stelschroeven
  • Montagebeugels
  • Handleiding

Specificaties

Merk Ubiquiti
Artikelnummer PBE-5AC-620
EAN 810354022593
Aantal access points 1-pack
WiFi standaard WiFi 5 (11ac)
WiFi-frequentieband 5 GHz
Indoor of outdoor Outdoor
Snelheid 2,4 GHz Geen 2,4 GHz
Snelheid 5 GHz 450 Mbps
Beheer via Cloud Optioneel
Maximaal zendvermogen 24dBm/250mW
PoE-ondersteuning 24V passief
PoE-injector meegeleverd Ja
LAN-aansluiting 1x Gigabit LAN
Roaming ondersteuning Geen roaming
Antenne aansluiting Geen

Downloads

Ubiquiti Powerbeam AC Datasheet(6155 KB)

Contact

Vraag het één van onze experts!

Team Networking

030 669 1221
E-mail
WiFi installatieservice

Reviews

5

van de 5

1 reviews

5 sterren 1
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

Dit product beoordelen?

Peter Gerritsen, Kean-IT

06-05-2016

Snel over grote afstand

Deze set wordt door ons ingezet om enkele klanten op een redelijk grote afstand van een snelle internetverbinding te voorzien. Afstand is bijna 4 km. De doorvoershelheid die we halen ligt dan nog op 378 Mbit/s! De verbinding is zeer stabiel. Montage schotels is wat lastiger dan een AF 5 maar door het geringere gewicht nog goed te doen. Door de enkele schotel is de latency wel wat hoger dan een AF 5 maar de prijs is dan ook een stuk lager. Voor een maximale kwaliteit is gebruik van de ISO koepel zeer aan te raden.

Veelgestelde vragen