Ubiquiti Powerbeam M5 400mm

outdoor 5 GHz access point (25 dBi)


82,00 excl. btw

99,22 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, donderdag in huis

Ubiquiti Powerbeam M5 400mm

De Ubiquiti Powerbeam M5 is een access point en antenne in één . Deze all-in-one oplossing kan worden gebruikt voor point to point verbindingen en werkt op de 5 GHz Wi-Fi frequentie met een versterking van 25 dBi.

Lees meer

Eigenschappen Ubiquiti Powerbeam M5

Access point en richtantenne in één
Maximaal zendvermogen van 26 dBm
Gigabit LAN poort met PoE voor netwerk en voeding
Eenvoudige montage, inclusief mastbeugels
400mm schotelvorm, 5 GHz met 25 dBi versterking
Werkt met gratis Ubiquiti spectrum analyzer software
QoS voor videostreaming en VoIPPerfecte oplossing voor Point to Point Wi-Fi
De Ubiquiti Powerbeam M5 is de ideale oplossing om snel een point to point wi-fi oplossing op te zetten. Door het all-in-one design heeft u een access point met richtantenne in één.

Door twee van deze apparaten te gebruiken en op elkaar te richten kunt u eenvoudig twee panden met elkaar verbinden. Zo deelt u op een slimme manier een internet verbinding of zorgt u dat elke vestiging altijd een back-up heeft.

Standaard zit er een beugel bij voor mastmontage en kunt u aan de hand van LED's de unit snel uitrichten voor het beste resultaat. De schotel heeft een diameter van 300mm en kan worden afgesteld naar wens.


Voeding en netwerk
De Ubiquiti Powerbeam M5 beschikt over 1 LAN aansluiting van 1000 Mbps welke geschikt is voor Power over Ethernet (PoE) om de unit van stroom en netwerkverbinding te voorzien. Zo hoeft u slechts 1 kabel te trekken naar het access point en dient er geen voeding in de buurt aanwezig te zijn. De Powerbeam M5 werkt op 24V, 0.5A PoE voedingen.

Via het AirOS systeem van Ubiquiti kunt u het access point eenvoudig installeren en beheren. Het is mogelijk om het de doorvoersnelheid en linkstatus van uw verbindingen in de gaten te houden.

Spectrum analyzer
Met behulp van de gratis spectrum analyzer software kunt u eventuele storingen snel opsporen. Deze software laat u zien op welke kanalen binnen het 5 Ghz spectrum apparatuur actief is. Dankzij deze software kunt u altijd het juiste kanaal kiezen zodat uw verbinding het optimale resultaat zal behalen.

AirControl
Ubiquiti Aircontrol stelt u in staat om uw gehele Ubiquiti netwerk vanuit de cloud te beheren. Zo kunt u eenvoudig firmware updates uitrollen voor al uw access points en beschikt u over een handig overzicht van al uw apparatuur.

Geen seamless roaming
De access points van Ubiquiti ondersteunen geen seamless roaming. Zoekt u een access point dat wel seamless roaming ondersteunt, kijk dan bij de producten van Ruckus Wireless of Aerohive.

Inhoud verpakking
  • Powerbeam PBE-M5-400
  • Schotel van 400mm
  • Bevestigingsmateriaal
  • Stelschroeven
  • Montagebeugels


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
WiFi installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: PBE-M5-400
EAN: 810354022623

Merk: Ubiquiti

Lees meerAlternatieven

Ubiquiti Powerbeam M2 400mm

Ubiquiti Powerbeam M2 400mm

outdoor 2,4 GHz access point (18 dBi)Vandaag besteld, donderdag in huis

77,00 excl. btw
93,17 incl. btw

Reviews


23-05-2015
Goed apparaat

Goed apparaat.
Als client-bridge naar een ENH900EXT Accesspoint geeft deze op ca 1 km nog steeds 125 Mb/s
Dit uiteraard wel bij een zichtverbinding. Als er bomen tussen staan wordt het snel minder tot niets.

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Veelgestelde vragenBestaat er een radome voor de 400 mm schotel van de M5-400? Zo ja, graag bestelnr en prijs.
Ja, hiervoor kunt u de PBE-RAD-400 (€ 22,- excl. btw) gebruiken. Dit is een radome die speciaal is ontworpen voor de Powerbeam M5 400.
Kan ik de PowerBeam M5 ook alleen gebruiken als WiFi ontvanger? Dit om vrije wifi te ontvangen (soort extra versterker). Als dat kan, hoe doe ik de instellingen dan?
Het is mogelijk om de Powerbeam M5 te gebruiken als een WiFi ontvanger, maar let er wel op dat de Powerbeam M5 een 5Ghz only unit is. Deze kan daarom alleen netwerken zien en verbinden met netwerken op de 5GHz band. Nu zijn er wel al een hoop 5Ghz of dualband (2,4Ghz+5Ghz) netwerken, maar het bereik van 5Ghz is veel kleiner waardoor het aantal bruikbare netwerken op een grote afstand relatief klein is. De Powerbeam M5 is daarom voornamelijk geschikt voor point-to-point verbindingen waarbij u zelf de zender en ontvanger plaatst en op elkaar richt, op die manier werkt 5Ghz wel op grote afstanden.

Als u de Powerbeam M5 toch wilt testen als WiFi ontvanger dan moet u AirMax uitschakelen en de unit in Station Mode zetten. U kunt daarna via "Select" scannen voor WiFi netwerken en een WiFi netwerk selecteren.

De Powerbeam M5 is tevens niet in te zetten als WiFi versterker, daarvoor heeft de unit een te kleine openingshoek. Deze modus wordt dan ook niet aangeboden in de software. De Powerbeam kan alleen dienen als zender/AP of ontvanger/station.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie