Ubiquiti RocketDish AC

31dBi, 5 GHz, Rocket Kit


275,00 excl. btw

332,75 incl. btw

Bel voor levertijd

Ubiquiti RocketDish AC

De RocketDish RD-5G31-AC is een krachtige 2x2 MIMO antenne voor Point-to-(multi)point verbindingen. De schotelvormige antenne is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met een Rocket M access point. Dankzij de hoge RF-isolatie creëert u een uitstekende verbinding met een groot bereik.

Lees meer

Eigenschappen Ubiquiti RocketDish AC

31 dBi versterking
Geschikt 5 Ghz Wi-Fi apparatuur
2 x RP-SMA aansluiting inclusief kabels
Inclusief montagemateriaal voor masten
Geschikt voor de Ubiquiti Rocket M en Rocket 5AC

Antenne voor Point tot (multi)point verbinding
De Ubiquiti RocketDish antenne is ideaal voor Point-to-(multi)point verbindingen. Door twee van deze antennes te gebruiken (in combinatie met twee access points) en op elkaar uit te richten kunt u eenvoudig meerdere panden met elkaar verbinden. Dankzij het innovatieve ontwerp wordt interferentie door andere zendapparatuur in de omgeving tegengegaan. U geniet van verbeterde prestaties met een hogere doorvoersnelheid en groter bereik.

Voorbeeldtoepassing
Op de afbeelding hieronder ziet u hoe de RocketDish antenne kan worden toegepast in combinatie met een Rocket 5AC access point. Het signaal wordt vanaf deze apparaten doorgestuurd naar een derde antenne met access point, die de beschikbare bandbreedte verdeelt over verschillende locaties.AirMAX technologie
Met de AirMAX technologie kan elke client data verzenden en ontvangen op basis van een tijdslot, bepaald door de ingebouwde AP controller. Deze technologie elimineert haperingen in het netwerk en zorgt ervoor dat het netwerk zo efficiënt mogelijk werkt. Dit leidt tot een hogere latency, doorvoersnelheid en schaalbaarheid vergeleken met standaard producten in dezelfde klasse.

Robuust en weerbestendig
Door het gebruik van aluminium kent de RocketDish een stevig maar licht ontwerp. Aan de achterkant zit een bevestigingsbeugel waarmee u de antenne stevig aan een paal kunt monteren. De meegeleverde koepel beschermt de interne onderdelen en de metalen kap aan de achterkant voorkomt dat de kabels en connectoren beschadigd raken.

Inhoud verpakking
  • RocketDish RD-5G31-AC
  • Bevestigingsbeugels
  • Montagemateriaal
  • Quick Start Guide


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: RD-5G31-AC
EAN: 810354021411

Merk: Ubiquiti

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie