Ubiquiti UAP-AC-LR

Indoor Long Range Access Point


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Ubiquiti UAP-AC-LR

De Ubiquiti UAP-AC-LR is een Wi-Fi access point met hoog zendvermogen die complete dekking biedt voor uw woning of kantoor. De Ubiquiti UAP-AC-LR ondersteunt snelheden tot 867 Mbps dankzij de Wireless-AC standaard. Zo profiteert u van een vlotte WiFi-verbinding op uw mobiele apparaten.

Lees meer

Eigenschappen Ubiquiti UniFi Access Point LR
WiFi 5 access point
Snelheden tot 450 Mbps op 2.4GHz (3x3) en 867 op 5GHz (2x2)
Passieve 24v PoE adapter meegeleverd
1 x Gigabit LAN met 802.3af PoE ondersteuning
24 dBm (251 mW) aan zendvermogen
Inclusief montagemateriaal

Razendsnel indoor access point
De Ubiquiti UniFi AC LR is een long range model uit de Ubiquiti Unifi AC serie. Dankzij de long range antenne kan de Ubiquiti LR een grote dekking creëren zodat u ook op grotere afstand van het access point bereik heeft. Het apparaat werkt met Wireless-AC en behaalt een maximale doorvoersnelheid van 867 Mbps. Hij zendt daarbij gelijktijdig uit op zowel de 2,4 Ghz als 5 Ghz Wi-Fi frequentie. Het zendvermogen bedraagt 24 dBm (251 mW).Power over Ethernet
De Ubiquiti UniFi AC LR wordt geleverd met een standaard 24v passieve PoE adapter maar kan tegenwoordig ook via iedere 802.3af switch of PoE injector gevoed worden. Met behulp van PoE lopen voeding en netwerkverkeer over de LAN kabel zodat u slechts 1 kabel nodig heeft om het access point aan te sluiten.

Wilt u meerdere Ubiquiti access points van stroom voorzien, dan kunt u deze het beste aansluiten op een Ubiquiti UniFi US-8-60W. Omdat de voeding direct wordt geleverd via de netwerkkabel, heeft u met PoE heeft u geen extra stopcontact nodig.

Plafond- of muurmontage
Het Ubiquiti UniFi Access Point LR behaalt de beste resultaten wanneer u deze bevestigt aan het plafond of aan de muur. U sluit de Ubiquiti UniFi vervolgens aan op uw router en draait de software om de installatie te starten. Het access point kan via de gratis controller-software van Ubiquiti worden beheerd en geïnstalleerd. De software is geschikt voor zowel windows als mac.

Gratis beheersoftware
Met de UniFi controller software beheert u de Ubiquiti UAP AC LR en kunt u een eigen captive portal ontwikkelen. Zo maakt u vrij snel een eigen login portal in HTML of via PHP (via extern portal) met uw bedrijfslogo en eigen huisstijl. Het grote voordeel van de software is dat deze de installatie van het access point een stuk gemakkelijker maakt voor mensen met weinig kennis over WiFi-netwerken. De software detecteert het access point in uw netwerk en laat u eenvoudige zaken snel configureren.

Seamless roaming
De access points van Ubiquiti ondersteunen fast roaming tussen de access points maar geen seamless roaming. Zoekt u een access point dat wel seamless roaming ondersteunt, kijk dan bij de producten van Ruckus Wireless of Aerohive.

Inhoud verpakking
  • Ubiquiti UniFi UAP-AC-LR
  • Montagemateriaal
  • 24V PoE injector
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Zyxel Basisconfiguratie
WiFi installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: UAP-AC-LR
EAN: 810354023507

Merk: Ubiquiti

Lees meerReviews


01-06-2016
Top product en erg makkelijk te installeren

Wij hadden veel problemen om op verschillende verdiepingen (nieuwbouw huis!) stabiel en snel wifi te krijgen. Deze problemen zijn in1 keer verholpen door deze Ubiquiti.
Snelheid van de wifi is gelijk met die bekabeld rechtstreeks uit de KPN Experia box.
Uitstekend advies van wifishop!

Snel

Stabiel

Eenvoudige installatie

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:
14-07-2016
heel tevreden

Ik heb deze gekocht naar aanleiding van een upgrade van mijn abbonnement naar 300 Mbps en een nieuw ac modem van ziggo (connect box). Ik had de laatste tijd wat internet-problemen en wilde daar nou is een einde aan maken. Dat is gelukt. Ik heb een stenen huis met drie woonlagen en gasbetonnen tussenmuren. Ik heb het accesspoint op de middelste verdieping geplaatst. In de kamer ernaast haal ik een draadloze snelheid van 267 Mbps. Boven en beneden is het signaal nog steeds sterk maar is de snelheid wel lager. Boven 45 Mbps en beneden 70 Mbps. Ik moet wel erkennen dat ik het Intel Wifi-kaartje in mijn laptop heb vervangen voor het nieuwste Intel Wifi kaartje met ac protocol. Dat ging makkelijker dan je zou denken. Het installeren van de software bij dit product ging erg makkelijk. Er zijn voor mijn gevoel veel instelmogelijkheden maar daar hoef je niks mee te doen. De led-verlichting ziet er cool uit maar kan in het donker storend zijn. Die is met de software uit te zetten.

design

bereik

snelheid

makkelijk te installeren

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Lees meer reviews

Veelgestelde vragenUbiquiti UAP-AC-LR wil enkel in de default wlan draaien. Zodoende is zero hand off niet mogelijk. Wat staat er fout?
Er staat helaas niets verkeerd, de 11ac units uit de Ubiquiti UniFi productlijn ondersteunen Zero Handoff (nog) niet en het is onbekend of Ubiquiti Zero Handoff mogelijk gaat maken op deze 11ac units. Er staat namelijk al sinds 2014 een Feature Request open (destijds voor de UAP-AC), maar er is al een behoorlijk tijd geen voortgang meer gemeld.
Is het zendvermogen van de LR instelbaar?
Ja en nee. Het zendvermogen is in principe wel in te stellen via Devices > Configuration > Radio's > TX-Power, maar het zendvermogen wordt wel beperkt op landcode en dit wordt niet duidelijk aangegeven. Als u echter de country onder Site > Site Settings op United States zet dan kunt u het volle vermogen of een specifiek deel ervan gebruiken.

Lees meer vragen


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie