Ubiquiti UniFi Cloud Key

Hybrid Cloud Device Management


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

De levertijd van dit product is momenteel helaas onbekend. Een goed alternatief is de 
Ubiquiti UniFi Cloud Key Gen2 Plus.

Ubiquiti UniFi Cloud Key

De Ubiquiti UniFi Cloud Key is een kant-en-klare oplossing om al uw UniFi apparaten te benaderen vanaf één centraal punt, waar u ook bent. De Cloud Key is een mini-computer en software controller in één en wordt gevoed via PoE (802.3af).

Lees meer

Eigenschappen Ubiquiti UniFi Cloud Key

Beheer uw UniFi apparaten vanaf 1 centraal punt
UniFi Controller op afstand te benaderen via webbrowser
Draait deels lokaal en deels op cloud
Wordt gevoed via PoE (802.3af)
Voeden via USB-C mogelijk
Quad Core processor met 2GB RAM

UniFi Controller met Hybride Cloud

De UniFi Cloud Key is een mini-computer en software controller in één. Met dit apparaat beheert en configureert u al uw UniFi apparaten vanaf 1 centraal punt. De Cloud Key draait deels lokaal en deels op de cloud, zodat u de apparaten op afstand kunt beheren via uw webbrowser. Mocht de internetverbinding wegvallen dan kan de controller gewoon door blijven draaien.

De Cloud Key bevat een quad core processor met 2GB RAM en werkt met de nieuwste versie van UniFi Controller. Hij wordt gevoed via Power over Ethernet (802.3af) en kan op de meeste switches worden aangesloten.


Kant-en-klare beheeroplossing

Met de UniFi Cloud Key beschikt u over een kant-en-klare controlleroplossing. U sluit de Cloud Key via PoE aan op het netwerk en hoeft geen extra software of licentie te downloaden. Dankzij de inbegrepen cloud licentie (waardoor Ubiquiti zelf een constante cloud backup levert) is de UniFi controller veilig vanuit de Cloud te beheren.

Opties UniFi Controller

Met de UniFi Controller kunt u de UniFi access points en de UniFi USG configureren, aansturen en monitoren. De gebruiker krijgt een duidelijk overzicht van alle apparatuur binnen het netwerk en inzicht in het netwerk zelf. Zo kunt u zien hoeveel clients er verbonden zijn en welke apparaten er worden gebruikt. U kunt ook clients blokkeren of verwijderen uit het netwerk.

Hotspot functie

Naast de basisfuncties, biedt de UniFi Controller de optie om een hotspot op te zetten. Hierbij kan de klant een openingspagina (captive portal) instellen die via HTML volledig is te personaliseren. Hierbij kan de klant een ingebouwd ticketsysteem hanteren.

Inhoud verpakking

  • Ubiquiti UniFi Cloud Key
  • 1GB miniSD-kaart
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: UC-CK
EAN: 810354024146

Merk: Ubiquiti

Lees meerReviews


14-06-2016
De zoektocht naar eenvoud voor beheer kan stoppen!

De CloudKey maakt het mogelijk om vanaf elke plek in te loggen op de website van unifi.
Na het inloggen wordt een overzicht weergegeven van alle "gekoppelde" cloud key's met de daarbij behorende apparatuur.

Hiermee wordt het overbodig om op elke locatie een eigen controller in te richten of een dure hosting af te nemen voor het inrichten van een controller.
Altijd de problemen met het adopten van de accesspoints, switches, gateway's is hiermee volledig verleden tijd geworden!

De daadwerkelijke eenovud van de koppeling tussen lokaal & cloud is hiermee oprecht een feit.

Verwacht echter niet alleen maar eenvoud, er zijn wel zaken om rekening mee te houden, bij mij werkt het namelijk altijd enkel in één keer op het moment dat alle losse aan te sluiten & te koppelen apparatuur op voorhand wordt bijgewerkt(software / firmware).
Ook van de cloud key zelf!

Soms zitten er in de interface nog wel wat foutjes, deze zijn echter allemaal overzichtelijk terug te vinden op de site van unifi.
Wat ook duidelijk zichtbaar is, is de updates die wat dit betreft worden gedaan, elke release geeft weer een betere interface, met veel opties welke normaliter enkel in high-end componenten te vinden zijn.

Naast de productervaringen zelf:
Bestellen bij Wifishop.nl / Kommago.nl verloopt altijd soepel.
Op het moment dat er wel iets is, ik werd zelf pro-actief gebeld! Een oplossing werd ook zeker niet moeilijk over gedaan, ook niet als deze zeer in het nadeel van kommago.nl bleek.
Uiteraard vervelend dat er iets niet mogelijk was, maar de oplossing was spot-on!
Levering altijd optijd.
Duidelijke status updates.

Zeker een aanrader, niet enkel voor dit specifieke product!

Eenvoudige installatie

Daadwerkelijk hybrid cloud

Een zeer sterke community

Live chat support, hoe klein de vraag ook is!

Nog geen echte minpunten gevonden!

Beoordeling:

Veelgestelde vragenWelke Ubiquiti PoE adapter dien ik voor deze Cloud Key te bestellen?
Bij de Ubiquiti Cloud Key wordt er niet een specifieke passieve PoE injector aangeraden. In plaats daarvan wordt er alleen PoE 802.3af en USB-C 5V 1A aangegeven als mogelijke "power source". Daarbij vallen officieel alle injectors van Ubiquiti af doordat Ubiquiti alleen passieve PoE injectors levert in plaats van 802.3af PoE injectors.

Op het forum van Ubiquiti geven verschillende personen echter aan dat de 48V 0,5A (POE-48-24W) en de Toughswitch 8 Pro (met alleen 48v passieve PoE) ook blijken te werken. Dit hebben wij ook besproken met Ubiquiti, maar zij raden alsnog een 5V USB-C adapter, een 802.3af injector of een 802.3af switch (zoals de UniFi US-8-150W) aan.
Wordt er bij de Ubiquiti Unifi Cloud key een SD kaart meegeleverd?
Nee, maar de Cloud Key heeft wel ingebouwd geheugen en dit is voor kleine omgevingen vaak al voldoende. De uitbreiding via SD is voornamelijk bedoeld voor grote omgevingen en/of omgevingen die veel zaken willen loggen.  

Lees meer vragen


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie