Yeastar NeoGate TA410

Analoge VoIP-gateway


655,00 excl. btw

792,55 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Yeastar NeoGate TA410

De Yeastar NeoGate TA410 VoIP gateway is ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven die hun analoge telefoonlijn willen omzetten naar een IP-lijn om te bellen via VoIP. De TA410 heeft 4 FXO-poorten voor analoge lijnen en werkt via SIP of IAX2.

Lees meer

Eigenschappen Yeastar NeoGate TA410

4 FXO poorten voor analoge telefoonlijnen
1 RJ11-poort, 1 Fast Ethernetpoort
Compatibel met SIP en IAX2
Uitgebreide telefoonfunctionaliteiten
Met ingebouwde firewall
Ondersteunt VPN, QoS en VLAN
Eenvoudig te beheren via web-based interface
Desktop of muurmontage

Zet analoge telefoonlijn om naar VoIP
Met de Yeastar NeoGate TA410 kunt u vier analoge telefoonlijnen omzetten naar VoIP. U sluit de analoge VoIP gateway aan op uw netwerk via de fast ethernetpoort en koppelt uw analoge telefoonlijnen aan de unit, waarna er een naadloze connectie wordt gevormd. De ondersteunde codec zorgt daarbij voor een hoge geluidskwaliteit. Daarnaast past de VoIP gateway echo onderdrukking toe zodat u tijdens gesprekken geen last heeft van echo.

Uitgebreide telefoonfunctionaliteiten
Deze VoIP-gateway van Yeastar is voorzien van vele telefoonfunctionaliteiten. Start eenvoudig een 3-weg groepsgesprek, zet inkomende lijnen in de wacht, kies zelf uw wachtmuziek, verbind klanten direct door met de juiste persoon of stel een automatisch antwoord in. Benieuwd naar alle functies van de Yeastar Neogate TA410? Kijk in de datasheet onder het tabblad 'specificaties'.

Met ingebouwde firewall
De Yeastar TA410 zorgt niet alleen voor vlekkeloze communicatie, deze communicatie verloopt ook nog eens veilig dankzij de ingebouwde firewall. Schadelijke data wordt niet doorgelaten, waardoor u probleemloos via VoIP kunt blijven bellen. Tevens heeft u de mogelijkheid om VLAN's (Virtual LAN) en VPN-tunnels op te zetten. Met Quality of Service (QoS) geeft u bepaalde functionaliteiten prioriteit, waardoor er voor deze functionaliteit bandbreedte wordt gereserveerd. Hiermee is de werking van deze functionaliteit gegarandeerd.

Eenvoudig te beheren
Deze VoIP-gateway van Yeastar blinkt uit in gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid. De Yeastar TA410 heeft een gebruiksvriendelijke webinterface van waaruit u de FXS gateway eenvoudig kunt configureren. Zowel de telefooninstellingen als de firewallinstellingen zijn toegankelijk via deze interface. Ook vindt u hier een logboek van de gesprekken met o.a. gespreksduur, gesprekstype en caller ID.

Inhoud verpakking

  • Yeastar NeoGate TA410
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Bart Verboom
Tel: 030 669 1225
Chat Direct
Yeastar Certified Expert
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: TA410

Merk: Yeastar


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie