Zyxel SBG3600-N 4G

VDSL Bonding Router


Dit product is niet meer leverbaar

Zyxel SBG3600-N 4G

De Zyxel SBG3600-N draadloze router is een multi-WAN gateway met uitgebreide netwerkaansluitingen voor 4G, DSL en glasvezelverbindingen. Het apparaat levert uitzonderlijke prestaties dankzij VDSL bonding en de 802.11n technologie.

Lees meer

Eigenschappen Zyxel SBG3600-N

Met ingebouwde 4G-module
4x Gigabit LAN poorten, 1 x Gigabit WAN poort
1 x SFP poort, 1x USB-poort, 2x RJ-11 DSL poorten
Multi-WAN
VDSL Bonding
802.11 b/g/n WiFi, 300 Mbps
VPN, firewall en URL-filtering
VLAN ondersteuning


Draadloze router
Met de ZyXel SBG3600-N beschikt u over een professionele router met uitgebreide netwerkmogelijkheden, met aansluitingen voor 4G (LTE), DSL en glasvezel internet. Het gebruik van meerdere verbindingen biedt extra zekerheid en stabiliteit binnen het netwerk. Deze verbindingen kunnen worden toegepast voor load balancing of als back-up verbinding. Daarom is de Zyxel SBG3600-N de ideale router voor omgevingen waar een stabiele en constante verbinding cruciaal is.

3G en 4G
Mocht de vaste internetlijn een keer uitvallen, dan is het wel zo fijn als u nog een back-up verbinding tot uw beschikking heeft. De Zyxel SBG3600-N bevat een ingebouwde LTE module voor extra flexibiliteit: de router kan automatisch schakelen van DSL of ethernet naar LTE wanneer dit nodig is. Tevens biedt de Zyxel SBG3600-N ondersteuning voor 3G/4G USB dongels.

802.11 b/g/n, 300Mbps
De SBG3600-N van Zyxel levert hoge prestaties. De Wi-Fi standaarden 802.11 b/g/n worden ondersteund en de draadloze router haalt snelheden tot 300Mbps. Uw werknemers genieten niet alleen van snel internet met dit apparaat, het bereik is ook uitstekend, zodat de verbinding niet wegvalt tijdens het internetten.

VDSL Bonding
Bijzonder aan de Zyxel SBG3600-N draadloze router is VDSL bonding. Hiermee wordt de bandbreedte voor vaste verbindingen vergroot, zodat er altijd voldoende bandbreedte beschikbaar is. Dit leidt tot stabielere verbindingen met hogere doorvoersnelheden, ongeacht de afstand tot de router. Het maakt dus niet uit hoe ver iemand zich van de router bevindt.

VPN voor thuiswerken
Deze draadloze router biedt werknemers de mogelijkheid om thuis te werken over een beveiligde verbinding. Er kunnen eenvoudig VPN-tunnels worden opgezet, waardoor u probleemloos en beveiligd vanuit huis het bedrijfsnetwerk kunt benaderen. Dit maakt de Zyxel SBG3600-N een flexibel apparaat voor uiteenlopende kantooromgevingen.

Firewallfuncties en URL-filtering
De uitgebreide beveiligingsopties op de Zyxel SBG3600-N houden hackers, indringers op het netwerk en andere bedreigingen tegen. Via Stateful Packet Inspection (SPI) worden alle bestanden die over het netwerk gaan automatisch gescand. Daarnaast bent u met dit apparaat beschermd tegen DoS- en DDoS-aanvallen. Met URL-filtering kunt u tevens instellen welke sites uw gebruikers wel en niet mogen bezoeken.

Inhoud verpakking
  • Zyxel SBG3600-N (annex A)
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
KommaGo is Zyxel Ally Program Gold Partner
Zyxel reseller
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: SBG3600-N
EAN: 4718937574964

Merk: Zyxel

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie