Peplink MediaFast 500

Multi-WAN Caching Router


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Peplink MediaFast 500

De Peplink MediaFast 500 is de ideale router voor educatieve omgevingen. Het apparaat heeft een doorvoersnelheid van 800Mbps en is voorzien van unieke technologieën als MediaFast en SpeedFusion. Hiermee hapert uw netwerk nooit meer en geniet u van de best mogelijke netwerkprestaties.

Lees meer

Eigenschappen Peplink MediaFast 500

Professionele router met 800Mbps doorvoer
MediaFast caching (500GB SSD, 1,5Gbps doorvoer)
Met SpeedFusion
5x Gigabit WAN, 3x Gigabit LAN
Bekijk uitgebreide rapportages via intuïtieve interface
50 VPN tunnels op te zetten
Beheer uw netwerk met InControl en AP Controller


Professionele router
De Peplink MediaFast 500 is een uitstekende router met een doorvoersnelheid van 800Mbps. Dit apparaat is bij uitstek geschikt voor educatieve instellingen zoals scholen en universiteiten. Het apparaat beschikt over 5 Gigabit WAN poorten voor het aansluiten van diverse internetverbindingen. Daarnaast is de router voorzien van 3 Gigabit LAN aansluitingen.

MediaFast caching
Uniek aan dit apparaat is MediaFast caching. In drukke omgevingen waar veel mensen het internetnetwerk gebruiken, is de kans aanwezig dat video's of foto's niet snel laden of dat het downloaden van bestanden moeizaam gaat. MediaFast caching is hier de ideale oplossing voor. Deze technologie cachet de door u gewenste bestanden op momenten wanneer de belasting van het netwerk minimaal is. Vervolgens benadert u deze bestanden probleemloos wanneer u maar wilt. Zo heeft u nooit meer last van haperende video's of langzame downloads.SpeedFusion
De Peplink MediaFast 500 is voorzien van SpeedFusion technologie. Deze technologie zorgt er onder andere voor dat uw netwerk altijd blijft werken dankzij Hot Failover. Wanneer er een verbinding wegvalt, neemt een andere het over zodat de downtime tot het minimum beperkt blijft. Daarnaast zorgt SpeedFusion voor bandwidth bonding. Dit houdt in dat de internetverbindingen van verschillende providers gebundeld worden tot één supersnelle internettunnel. Dit zorgt voor betere netwerkprestaties dan ooit.Uitgebreide rapportages
Via de interface die bij deze router hoort, ontvangt u uitgebreide rapportages over het verkeer op uw netwerk. Ontdek wat de meest populaire URL's zijn, welke bestanden het meest worden gedownload en wie de grootste verbruikers op uw netwerk zijn. Met deze rapportages kunt u uw netwerk verder optimaliseren.

VPN-tunnels
We leven meer en meer in een maatschappij waar we op elke locatie, op elk moment mobiel willen kunnen werken. Met de Peplink MediaFast 500 is dit geen probleem. Deze router kan in totaal 50 VPN-tunnels opzetten, waarmee u via een beveiligde verbinding kunt inloggen op het bedrijfsnetwerk. Op locatie aanwezig zijn is daarmee niet langer een vereiste om toch uw werkzaamheden uit te voeren.

Beheer uw netwerk met InControl en AP Controller
Het beheren van uw netwerk is doorgaans een complexe taak. Niet met de MediaFast 500 van Peplink. Met InControl en AP Controller beheert u de routers, access points en andere verbonden apparatuur binnen uw netwerk. Het beheer is gemakkelijk uit te voeren via uw webbrowser.

Inhoud verpakking
  • Peplink MediaFast 500
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michael Boone
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: MFA-500-B

Merk: Peplink

Lees meerAlternatieven

Peplink MediaFast 750

Peplink MediaFast 750

Multi-WAN Caching RouterLevertijd 1 tot 3 werkdagen

Peplink MediaFast 200

Peplink MediaFast 200

Dual-WAN Caching RouterLevertijd 1 tot 3 werkdagen

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie