Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGo
Product image

Pepwave MAX HD2 LTE

4G LTE M2M Router

2.699,00excl. btw

3.265,79incl. btw

Pepwave MAX HD2 LTE
4G LTE M2M Router

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.61/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Pepwave MAX HD2 LTE is een uitgebreide M2M 4G multi-WAN router met twee ingebouwde 4G LTE modems. De multi-WAN router is in staat om hoge bandbreedte, stabiliteit en snelheid te leveren via een beveiligde internetverbinding en is daardoor speciaal geschikt voor veeleisend, zakelijk gebruik.

Eigenschappen Pepwave MAX HD2 Multi-WAN 4G router

Downloadsnelheid: 200 Mbps, uploadsnelheid: 50 Mbps
Dual band 802.11b/g/n WiFi (ook als WAN)
Ook leverbaar in wereldwijd bruikbare uitvoering
Dual modem, dual-SIM
Vier internetverbindingen mogelijk
SpeedFusion, loadbalancing en failover
GPS voor tracking en fleetmanagement
IPsec VPN & PepVPN, QoS en firewall
Cloud management
4 externe 4G/3G antenne aansluitingen (SMA-Female)
4 externe WiFi antenne aansluitingen (RPSMA-Female)
1 externe GPS antenne aansluiting (SMA-Female)
2 Gigabit WAN poorten
4 Gigabit LAN poorten
1 USB poort


Uitgebreide industriële mobiele 4G LTE router
De Pepwave MAX HD2 LTE is een zeer uitgebreide M2M 4G LTE multi-WAN router, die ook nog eens robuust en stabiel is. De MAX HD2 LTE is bestand tegen extreme omstandigheden: bij temperaturen van -40 tot 65 ° C blijft de router zijn werking behouden. Met twee WAN-poorten en twee 4G-poorten kunt u maar liefst vier verschillende internetverbindingen aansluiten. Daarnaast kan de MAX HD2 LTE ook fungeren als access point. Een ideale multi-WAN router voor zakelijke omgevingen waar veel netwerkverkeer plaatsvindt.

Geschikt voor Europa, Azië, Afrika en Australië
U heeft met de LTE-E-T versie van de Pepwave MAX HD2 beschikking tot 2 ingebouwde 4G modems met elk 1 SIM-kaart ingang. Beide ingangen zijn geschikt voor gebruik in Europa, Azië, Afrika en Australië. U heeft de mogelijkheid om 2 SIM-kaarten te gebruiken. Wilt u de router ook in Noord- en Zuid-Amerika gebruiken? Dan heeft u de UE-T versie nodig.

Automatische WAN failover
U bent altijd verzekerd van een werkende verbinding met automatische failover; de MAX HD2 LTE zal automatisch overgaan naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen WAN, WiFi als WAN of 4G. Speedfusion technologie zorgt ervoor dat de verbindingen soepel in elkaar overgaan. U kunt ook zelf de prioriteit van iedere verbinding instellen.

IPsec VPN & PepVPN
De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G doorgaans dynamische IP adressen heeft.

SpeedFusion en loadbalancing
De meeste Pepwave routers beschikken over een unieke VPN technologie genaamd SpeedFusion. Deze gepatenteerde VPN technologie van Peplink is speciaal ontworpen voor multi-WAN omgevingen. In tegenstelling tot standaard routers, is een router met Speedfusion in staat om de bandbreedte van alle WAN-verbindingen te stapelen. Dit resulteert in een netwerk met extra hoge snelheid, betrouwbaarheid en high-security. De VPN verbinding is stabiel en uw gegevens zijn beveiligd met 256-bit militair-grade AES encryptie.

Loadbalancing helpt bij het verdelen van de beschikbare bandbreedte over de diverse beschikbare verbindingen. Op deze manier raakt geen enkele verbinding overbelast en wordt ervoor gezorgd dat alle verbindingen gebruik kunnen maken van hoge snelheid. Handig voor wanneer u veel data wilt verzenden over bepaalde verbindingen, voor bijvoorbeeld videobellen of streamen.QoS
De QoS-functie zorgt ervoor dat inkomende en uitgaande datastromen met een bepaalde prioriteit worden behandeld. Met bandwith control kan per poort of per IP-adres de gebruikte bandbreedte worden bepaald. Ook kan voorrang worden gegeven aan bepaalde applicaties of verkeersstromen.

Stateful Firewall
De MAX HD2 LTE beschikt over een Stateful firewall met onder meer DMZ Host, open port setup en port redirection. Bepaalde websites kunnen voor een individu of groep worden geblokkeerd. Aan de hand van firewallregels kan verkeer van WAN naar LAN of LAN naar WAN worden gereguleerd.

GPS voor tracking en fleetmanagement
De router is zeer handig als toepassing binnen de scheepvaart- of vervoerssector. Met de ingebouwde GPS kunt u in de gaten houden waar schepen en voertuigen zich precies bevinden.

Cloud management
Met Cloud management kan de MAX HD2 LTE op afstand beheerd worden, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal waar u bent de status van de Pepwave MAX HD2 LTE opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface zijn ook alle instellingen te configureren en is een logoverzicht van het bandbreedteverbruik te vinden.Toepassingsmogelijkheden
De Pepwave MAX HD2 LTE kan overal ingezet worden waar een snelle en stabiele mobiele internetverbinding vereist is. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Beveiliging publieke sector: Zeer geschikt om te gebruiken bij brandweer, politie etc. gezien de extreme omstandigheden (hoge en lage temperaturen, schokken en trillingen) waartegen de MAX HD2 LTE bestand is.

Openbaar vervoer: Mobiel internet in de trein of bus.

Retail: Om vanaf ieder winkelfiliaal snel verbinding te kunnen maken met bijvoorbeeld het hoofdkantoor of pinautomaten. Met 256-bits AES-codering blijven gegevens beschermd tegen derden.

Broadcasting: in de televisie- en filmbranche zijn snelle en stabiele verbindingen vereist. De MAX HD2 LTE is in staat dergelijke prestaties te leveren.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over SpeedFusion of andere belangrijke functies van de Pepwave M2M routers? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking
 • MAX HD2 LTE
 • 12 V voeding
 • 4 2 dBi 4G antennes
 • 4 5 dBi WiFi antennes
 • 1 GPS antenne
 • Bevestigingsbeugels

Specificaties

Merk Peplink
Artikelnummer MAX-HD2-LTE-E-T
EAN 799471112137
Aantal SIM-slots 2 SIM-slots
Aantal interne modems 2 interne modems
Maximale downloadsnelheid 200 Mbps (CAT.5 4G)
WiFi standaard WiFi 4 (11n) & WiFi WAN
LAN-poorten 4x LAN
WAN-poorten 2x WAN
USB-poorten 1x USB
VPN mogelijkheden Ja
Loadbalancing Ja
VPN snelheidsbundeling Ja
GPS lokalisering Ja
Cloudmanagement Ja, middels licentie
Antenneaansluitingen voor 4G/3G, WiFi & GPS
Voeding via Stopcontact of power block
Type behuizing Metaal (indoor)

Downloads

Pepwave MAX HD2 Datasheet(458 KB)

Contact

Vraag het één van onze experts!

Team Networking

030 669 1226
E-mail

Peplink authorized etailer

Accessoires

 • Peplink PoE Activation Kit

  voor 802.03at PoE Output

  79,00excl. btw

  95,59incl. btw

  Levertijd 1 tot 3 werkdagen


  Meer informatie

Reviews

Veelgestelde vragen