Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGo
Product image

Pepwave MAX HD4 LTE

4G LTE M2M Router

4.999,00excl. btw

6.048,79incl. btw

Pepwave MAX HD4 LTE
4G LTE M2M Router

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.61/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Pepwave MAX HD4 is een zeer complete router met 4 ingebouwde LTE modems die 4G-internet ondersteunen. De router werkt onder extreme omstandigheden en is beveiligd met DoS preventie en firewall. Deze versie is geschikt voor gebruik in Europa, Azië, Afrika en Australië.

Eigenschappen Pepwave MAX HD4-LTE-E-T Multi-WAN 4G Router

Downloadsnelheid: 300 Mbps, uploadsnelheid: 50 Mbps
Dual band 802.11ac WiFi (ook als WAN)
Ook leverbaar in wereldwijd bruikbare uitvoering
SpeedFusion, loadbalancing en WAN failover
4G USB modem ondersteuning
DoS preventie
IPsec VPN & PepVPN, QoS en firewall
GPS voor tracking en fleetmanagement
4 ingebouwde 4G modems, in totaal 8 SIM-slots
8 externe 4G/3G antenne aansluitingen (SMA-Female)
4 externe WiFi antenne aansluitingen (RPSMA-Female)
1 externe GPS antenne aansluiting (SMA-Female)
2 Gigabit WAN poorten
8 Gigabit LAN poorten
1 USB poort

Uitgebreide industriële mobiele 4G LTE router
De Pepwave MAX HD4 is een zeer complete router met 4 ingebouwde 4G modems. Deze router kan functioneren onder extreme omstandigheden en kan temperaturen tussen de -40 tot 65 °C aan. Deze router is de ideale oplossing voor zakelijke omgevingen waarbinnen veel netwerkverkeer plaatsvindt.

Geschikt voor Europa, Azië, Afrika en Australië
U heeft met de LTE-E-T versie van de Pepwave MAX HD4 beschikking tot 4 ingebouwde 4G modems met elk 2 SIM-kaart ingangen. Alle ingangen zijn geschikt voor gebruik in Europa, Azië, Afrika en Australië. U heeft de mogelijkheid om maar liefst 8 SIM-kaarten te gebruiken. Wilt u de router ook in Noord- en Zuid-Amerika gebruiken? Dan heeft u de UE-T versie nodig.

Automatische failover
Het is belangrijk om in professionele omgevingen altijd te beschikken over een goede internetverbinding. De Pepwave MAX HD4 zorgt hiervoor met automatische failover. Wanneer een verbinding wegvalt, schakelt het apparaat automatisch over op een beschikbare verbinding. De Pepwave MAX HD4 kan verbindingen oppakken van WAN, WiFi, 3G of 4G.

IPsec VPN & PepVPN
De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G doorgaans dynamische IP adressen heeft.

SpeedFusion en loadbalancing
De meeste Pepwave routers beschikken over een unieke VPN technologie genaamd SpeedFusion. Deze gepatenteerde VPN technologie van Peplink is speciaal ontworpen voor multi-WAN omgevingen. In tegenstelling tot standaard routers, is een router met Speedfusion in staat om de bandbreedte van alle WAN-verbindingen te stapelen. Dit resulteert in een netwerk met extra hoge snelheid, betrouwbaarheid en high-security. De VPN verbinding is stabiel en uw gegevens zijn beveiligd met 256-bit militair-grade AES encryptie.

Loadbalancing helpt bij het verdelen van de beschikbare bandbreedte over de diverse beschikbare verbindingen. Op deze manier raakt geen enkele verbinding overbelast en wordt ervoor gezorgd dat alle verbindingen gebruik kunnen maken van hoge snelheid. Handig voor wanneer u veel data wilt verzenden over bepaalde verbindingen, voor bijvoorbeeld videobellen of streamen.QoS
De QoS-functie zorgt ervoor dat inkomende en uitgaande datastromen met een bepaalde prioriteit worden behandeld. Met bandwith control kan per poort of per IP-adres de gebruikte bandbreedte worden bepaald. Ook kan voorrang worden gegeven aan bepaalde applicaties of verkeersstromen.

Stateful Firewall
De MAX HD4 LTE beschikt over een Stateful firewall met onder meer DMZ Host, open port setup en port redirection. Bepaalde websites kunnen voor een individu of groep worden geblokkeerd. Aan de hand van firewallregels kan verkeer van WAN naar LAN of LAN naar WAN worden gereguleerd.

GPS voor tracking en fleetmanagement
De Pepwave MAX HD4 is uitgerust met een ingebouwde GPS. Daardoor kunt u live volgen waar voer- of vaartuigen zich bevinden. Deze router komt daarom goed van pas in de scheepvaart- of vervoerssector.

Cloud management
Met Cloud management kan de MAX HD4 LTE op afstand beheerd worden, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal waar u bent de status van de Pepwave MAX HD4 LTE opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface zijn ook alle instellingen te configureren en is een logoverzicht van het bandbreedteverbruik te vinden.Toepassingsmogelijkheden
Deze router is een zeer veelzijdig apparaat en kan in verschillende situaties waar een snelle en stabiele internetverbinding belangrijk is worden ingezet. Om een idee te krijgen, een aantal voorbeelden:

Extreme situaties: De Pepwave MAX HD4 is bestand tegen extreme omstandigheden. Ideaal voor gebruik bij hoge- of lage temperaturen zoals bij brand, schokgevoelige gebieden of locaties met heftige weersomstandigheden.

Vervoerssector: Deze router biedt een snelle en stabiele internetverbinding in vele situaties. Voor internet in de bus of trein is dit apparaat ideaal.

Retail: Binnen de retailwereld wordt het steeds belangrijker om een snelle en stabiele dataverbinding te realiseren. Bijvoorbeeld voor de interne communicatie en het communiceren met het hoofdkantoor. Ook pinautomaten vereisen een goede internetverbinding.

Televisie- en filmbranche: In de televisie- en filmwereld is een stabiele internetverbinding onmisbaar. De Pepwave MAX HD4 zorgt voor die stabiele verbinding en is tevens geschikt voor het realiseren van snel internet.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over Speedfusion of andere belangrijke functies van deze Pepwave M2M router? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking
 • MAX HD4 LTE
 • 12 V voeding
 • 8 2dBi 4G antennes
 • 4 5dBi WiFi antenne
 • 1 GPS antenne
 • Bevestigingsbeugels

Specificaties

Merk Peplink
Artikelnummer MAX-HD4-LTE-E-T
EAN 799471112380
Aantal SIM-slots 8 SIM-slots
Aantal interne modems 4 interne modems
Maximale downloadsnelheid 300 Mbps (CAT.6 4G)
WiFi standaard WiFi 4 (11n) & WiFi WAN
LAN-poorten 8x LAN
WAN-poorten 2x WAN
USB-poorten 1x USB
VPN mogelijkheden Ja
Loadbalancing Ja
VPN snelheidsbundeling Ja
GPS lokalisering Ja
Cloudmanagement Ja, middels licentie
Antenneaansluitingen voor 4G/3G, WiFi & GPS
Voeding via Stopcontact of power block
Type behuizing Metaal (indoor)

Downloads

Pepwave MAX HD4 Datasheet(346 KB)

Contact

Vraag het één van onze experts!

Team Networking

030 669 1226
E-mail

Peplink authorized etailer

Accessoires

 • Peplink PoE Activation Kit

  voor 802.03at PoE Output

  79,00excl. btw

  95,59incl. btw

  Levertijd 1 tot 3 werkdagen


  Meer informatie

Reviews

Veelgestelde vragen