Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGo
Product image

Ruckus ZoneFlex R500

WiFi 5 indoor access point

Ruckus ZoneFlex R500
WiFi 5 indoor access point

Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.61/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Ruckus Zoneflex R500 is alleen nog te leveren in kleine hoeveelheden en heeft een langere levertijd (ongeveer 4 tot 6 weken). De Ruckus Zoneflex R510 is een goed en leverbaar alternatief.

De Ruckus R500 is een high-performance 802.11ac indoor access point en werkt gelijktijdig op de 2,4 en 5 GHz frequentie. De Ruckus R500 maakt gebruik van een gepatenteerde adaptieve antenne technologie die ervoor zorgt dat u een stabiele en betrouwbare draadloze verbinding kan realiseren.

Eigenschappen Ruckus ZoneFlex R500

Indoor access point
500 concurrent users
Groot bereik, vereist minder AP's
Flexibel inzetbaar
Dual concurrent 2,4 GHz & 5GHz (802.11ac)
Beamflex technologie
Seamless roaming

Ruckus advies op maat

Omschrijving
De Ruckus ZoneFlex R500 kan gezien worden als het mid-range model van de ZoneFlex r-serie en is door zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding een goede keuze voor veel MKB en MKB plus bedrijven. Het access point beschikt over een 2,4 GHz radio en 5 GHz radio die gelijktijdig gebruikt kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om 500 gebruikers gelijktijdig te verbinden op het netwerk. Ook maakt de Ruckus ZoneFlex R500 gebruik van de 802.11ac techniek waardoor hoge doorvoersnelheden behaald worden op de 5 GHZ frequentie.

802.11AC
De Ruckus ZoneFlex R500 maakt gebruik van de 802.11ac WiFi-standaard. De 802.11ac standaard werkt uitsluitend op de 5 GHz frequentie en zorgt voor hoge draadloze snelheden. Door meerdere kanalen te bundelen is het met de Ruckus ZoneFlex R500 mogelijk om doorvoersnelheden tot 867 Mbps te behalen op de 5 GHz frequentie.

Flexibel inzetbaar
De Ruckus ZoneFlex R500 kan gebruikt worden als standalone access point of als onderdeel van een gecentraliseerd managed WiFi-netwerk. Als de Ruckus R500 gekoppeld is met ZoneDirector wordt deze automatisch geconfigureerd, dit maakt de installatie snel en gemakkelijk.
Ruckus R500
Beamflex-technologie
Dankzij de gepatenteerde Beamflex-technologie scant de Ruckus R500 actief de omgeving op ontvangende WiFi-apparatuur. Als een gebruiker gedetecteerd is, wordt de meest optimale weg naar de gebruiker gekozen. Het maakt daarbij niet uit of dat laptops, pc's, pda's, VoIP-telefoons of handterminals zijn. Mocht plotseling interferentie optreden, dan schakelt het access point direct over op een reeds geanalyseerde weg. Hierdoor ontstaat een stabiel en storingsvrij draadloos netwerk.

Seamless roaming
Als meerdere ZoneFlex R500 access points centraal worden aangestuurd door een ZoneDirector, wordt seamless roaming mogelijk. Middels deze techniek is het mogelijk om mobile users te voorzien van één draadloos netwerk. De controller behoudt het overzicht op het draadloos netwerkverkeer en ziet welke clients operationeel zijn op elk access point. Zodra een mobiele gebruiker zich verplaatst, zal de ZoneDirector onmiddellijk het "nieuwe" access point instrueren om de client naadloos van verbinding te voorzien. Een authenticatie-hik blijft dus uit.

Inhoud verpakking
  • Ruckus ZoneFlex R500
  • Handleiding

Specificaties

Merk Ruckus Wireless
Artikelnummer ZFR500
EAN 901-R500-WW00
WiFi standaard WiFi 5 (11ac)
WiFi-frequentieband 2,4 GHz & 5 GHz
Indoor of outdoor Indoor
Snelheid 2,4 GHz 400 Mbps
Snelheid 5 GHz 867 Mbps
Beheer via Cloud Optioneel
Maximaal zendvermogen 26dBm/400mW
PoE-ondersteuning PoE 802.3af
PoE-injector meegeleverd Nee
LAN-aansluiting 2x Gigabit LAN
Roaming ondersteuning Seamless roaming
Antenne aansluiting Geen

Downloads

Ruckus ZoneFlex R500 datasheet(2145 KB)

Ruckus Ready Specialist Cloud
 
Ruckus Ready Partner Program Elite
WiFi installatieservice

Reviews

Veelgestelde vragen