TP-Link EAP110-Outdoor

Wireless-N Access Point


42,00 excl. btw

50,82 incl. btw

50.82 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

TP-Link EAP110-Outdoor

Geniet van snel en stabiel WIFi op een buitenlocatie met de TP-Link EAP110-Outdoor. Het compacte outdoor access point zorgt voor een hoge dekking en snelheden tot 300 Mbps. De IP65-gecertificeerde behuizing beschermt het apparaat tegen weersinvloeden. Ideaal voor in de tuin of op een terras.

Lees meer

Eigenschappen TP-Link EAP110-Outdoor

Outdoor access point
WiFi-standaard 802.11n (2,4GHz)
Doorvoersnelheid 300 Mbps
Twee afneembare 5dBi 2x2 MIMO antennes
Beheer via webinterface (stand-alone)
Beheer meerdere AP's via TP-Link Controller software (Windows en Linux)
Stof- en waterdichte behuizing (IP65)
Captive portal, Facebook WiFi en SMS authenticatie
Geschikt voor muur- en paalmontage
Voeding: passieve PoE

Outdoor access point
De TP-Link EAP110-Outdoor is een compact access point voor buiten. Met dit access point voorziet u bijvoorbeeld een tuin of terras van een stabiel WiFi-netwerk met snelheden tot 300 Mbps. Daarbij zorgen de twee afneembare externe antennes voor een groot bereik. Wilt u het bereik uitbreiden, dan kunt u deze vervangen door andere WiFi-antennes naar keuze.

Dit access point kan stand alone op basis van een webinterface geconfigureerd worden. Gebruikt u het apparaat binnen een groter netwerk met meerdere access points, dan verloopt de configuratie via de TP-Link EAP Controller software (alleen geschikt voor Windows en Linux).

Bestand tegen alle weersomstandigheden
Dit access point van TP-Link is speciaal ontworpen voor buitengebruik en is daarom goed beschermd tegen uiteenlopende weercondities. De IP65-gecertificeerde behuizing houdt de TP-Link EAP110-Outdoor stof- en vochtdicht, terwijl de ingebouwde overspanningsbeveiliging bescherming biedt tegen blikseminslag.

Captive portal
Wilt u bezoekers gebruik laten maken van uw WiFi-netwerk? De TP-Link EAP110-Outdoor biedt de mogelijkheid tot het opzetten van een Captive Portal; een welkomstpagina waar gebruikers zich eerst moeten aanmelden voordat ze toegang krijgen tot het netwerk. Ook ondersteunt de TP-Link EAP110-Outdoor Facebook WiFi en SMS authenticatie.

Montage
Bij de TP-Link EAP110-Outdoor wordt een bevestigingskit meegeleverd waarmee u het access point eenvoudig aan een paal of muur kunt bevestigen. Bovendien is de TP-Link EAP110-Outdoor dankzij de passieve PoE-ondersteuning direct te voeden via het Ethernet, waardoor hij niet in de buurt van een stopcontact hoeft te worden geplaatst.

Inhoud verpakking

  • TP-Link EAP110-Outdoor
  • Voedingskabel
  • Bevenstigingskits
  • Waterproof rubber Insert
  • 2x Waterproof antennes
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
WiFi installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: EAP110-OUTDOOR
EAN: 6935364097752

Merk: TP-Link

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenOver hoeveel meter heb je nog een goed bereik?
En kan er een ander kleurtje overheen geschilderd worden?
De TP-Link EAP110-Outdoor heeft 100mW20dBm vermogen wat neerkomt op een bereik van 50 tot 80 meter in vrij zicht.

Hou er echter wel rekening mee dat u met een client (bijv. smartphone, tablet of laptop) met een lager vermogen ook een kleine bereik zult krijgen. WiFi vereist namelijk een wederzijds signaal waardoor niet alleen de zender het maximale bereik bepaalt.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook andere zaken die invloed hebben op het bereik, zoals demping of vervorming door tussenliggende obstakels of storing/interferentie van andere draadloze signalen in de buurt. Het daadwerkelijke bereik verschilt daarom per locatie.

Een antenne met een hoger dBi kan het bereik tevens nog wel iets vergroten, maar hou dan wel rekening met de kleinere verticale openingshoek. Bij een hoger dBi is de antenne tevens ook groter waardoor de totale installatie niet meer zo compact zal zijn.

Verven is natuurlijk wel mogelijk, al dient u wel verf op waterbasis te gebruiken, maar hierdoor vervalt wel per direct de garantie. 

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie