Ruckus ZoneDirector 1200

incl. 5 AP licentie


1.095,00 excl. btw

1.324,95 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis


Let op: Bij de eerste aanschaf van een Ruckus ZoneDirector is het afsluiten van een supportcontract verplicht. De productbundels incl. support vindt u onderaan de pagina.

Ruckus ZoneDirector 1200

De Ruckus ZoneDirector 1200 is een managed controller en ondersteunt standaard 5 Ruckus ZoneFlex access points. In combinatie met de ZoneFlex access points zet u snel en eenvoudig een stabiel WiFi-netwerk op en kunt u gebruikmaken van functionaliteiten zoals loadbalancing en seamless roaming.

Lees meer

Eigenschappen Ruckus ZoneDirector 1200

Centraal management WiFi
WiFi Hotspot functionaliteiten
Ondersteunt standaard 5 ZoneFlex access points
Softwarematig uitbreidbaar tot 75 access points
Ondersteunt maximaal 2000 devices
Easy install (binnen 15minuten)
Toegangsvouchers
Loadbalancing
Seamless roaming
Quality of Service (QoS)
Ruckus advies op maat
Centraal managed WiFi
De Ruckus ZoneDirector 1200 is een managed controller waarmee u het WiFi-netwerk centraal beheerd kan worden. In combinatie met de Ruckus ZoneFlex access points zet u met gemak een stabiel WiFi-netwerk op. Ook ondersteunt de Ruckus controller hotspot functionaliteiten.

De Ruckus ZoneDirector 1200 kan standaard tot 5 Ruckus ZoneFlex access points aansturen. Door middel van een software upgrade is het systeem uit te breiden tot maximaal 75 ZoneFlex access points.

Toepassing
Met het Ruckus systeem kunt u grote groepen gebruikers gelijktijdig voorzien van een stabiele WiFi-verbinding. Met functionaliteiten zoals loadbalancing, seamless roaming en Quality over Service (QoS) is de Ruckus ZoneDirector 1200 geschikt voor gebruik in hotels, scholen, kantoren, luchthavens en publieke gebouwen.Easy install
Het Ruckus systeem is ook zonder specifieke technische kennis eenvoudig te installeren, configureren en te beheren. Ook de ZoneFlex access points kunnen door middel van de ZoneDirector 1200 snel en eenvoudig geconfigureerd worden. Met de installatie wizard zet u in 15 minuten een stabiel WiFi-netwerk op. Hierdoor is de Ruckus oplossing ideaal voor bedrijven zonder brede ICT-afdeling.

Geavanceerd WiFi
In combinatie met de Ruckus ZoneFlex access points ondersteunt het Ruckus systeem geavanceerde WiFi-functionaliteiten zoals loadbalancing, airtime fairness, seamless roaming en Quality of Service. Ook activeert de Ruckus ZoneDirector 1200 de gepatenteerde Ruckus Beamflex antenne-technologie van de ZoneFlex access points.

Bandsteering zorgt ervoor dat gebruikers optimaal worden voorzien van een stabile verbinding. Door deze functionaliteit worden apparaten die gebruikmaken van de 802.11a techniek automatisch op de 5GHz frequentie bediend. Hierdoor blijft er voldoende ruimte over op de 2,4 GHz frequentie. Zodoende ontstaat een hoogwaardig, stabiel en uitgebalanceerd WiFi-netwerk.

Dynamic Pre-shared key met Zero IT configuratie
Dynamic Pre-shared key maakt het mogelijk om automatisch een uniek wachtwoord toe te wijzen aan een gebruiker. Deze techniek maakt ook gebruik van de 802.1x authenticatiemethode, echter is het authenticatieproces vereenvoudigd voor zowel de beheerder als de gebruikers. De beheerder dient het account namelijk niet handmatig aan te maken. Ook is het mogelijk om een geldigheidsdatum te koppelen aan elk wachtwoord.

Ruckus ZoneDirector 1200

Meedere VLAN's
Maakt u gebruik van meerdere VLAN's in uw netwerk dan kunt u met de Ruckus ZoneDirector 1200 eenvoudige meerdere WiFi-netwerken scheiden. Zo kunt u meerdere SSID's opzetten voor bijvoorbeeld gastgebruikers, medewerkers of management.

WatchDog support
Bij de eerste aanschaf van een Ruckus ZoneDirector 1200 bent u verplicht een WatchDog supportcontract af te sluiten (1, 3 of 5 jaar). Hiermee kunt u bij ons terecht kunt voor software-updates en vragen. Als het supportcontract verlopen is, kunt u desgewenst op elk moment een nieuw supportcontract aanschaffen, zelfs als uw supportcontract verlopen is.

Inhoud verpakking
  • Ruckus ZoneDirector 1200
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Ruckus Ready Specialist Cloud
Ruckus Ready Partner Program Elite
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: ZD1205
EAN: 901-1205-EU00

Merk: Ruckus Wireless

Lees meerBundels

Ruckus ZoneDirector 1200
Ruckus ZoneFlex R310

Ruckus ZoneDirector 1200 + ZoneFlex 310

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
1.460,20 excl. btw
1.766,84 incl. btw
2 % bundelkorting
Ruckus ZoneDirector 1200
Ruckus WatchDog Partner Premium Support

Ruckus ZoneDirector 1200 + Ruckus WatchDog Partner Premium Support (1 jaar)

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
1.355,00 excl. btw
1.639,55 incl. btw

Alternatieven

Ruckus ZoneDirector 1200

Ruckus ZoneDirector 1200

incl. 50 AP licentiesLevertijd 1 tot 3 werkdagen

9.252,86 excl. btw
11.195,96 incl. btw
Ruckus ZoneDirector 1200

Ruckus ZoneDirector 1200

incl. 25 AP licentiesLevertijd 1 tot 3 werkdagen

4.720,71 excl. btw
5.712,06 incl. btw
Ruckus ZoneDirector 1200

Ruckus ZoneDirector 1200

incl. 10 AP licentiesLevertijd 1 tot 3 werkdagen

2.001,43 excl. btw
2.421,73 incl. btw

Accessoires

Ruckus WatchDog Partner Premium Support

Ruckus WatchDog Partner Premium Support

voor ZoneDirector 1205 (1 jaar)


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

260,00 excl. btw
314,60 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenIk kan de access points niet koppelen aan mijn ZoneDirector. Ze zitten beiden in een ander subnet, maar deze zijn wel open gezet naar elkaar en kunnen elkaar dus zien. Wat nu?
Het is belangrijk om te controleren of uw ZoneDirector voorzien is van de nieuwste firmware. Mocht dit zo zijn dan kan u kijken of u Optie 43 aan kan zetten in uw DHCP. Dit zorgt er voor dat er over de DHCP een bepaald signaal mee gestuurd word zodat de access points precies weten waar ze kunnen verbinden. Om deze optie te gebruiken moet u van het IP adres van de Zonedirector omzetten in een HEX en deze invoeren bij uw optie 43. Dit kan u doen op de volgende pagina: http://shimi.net/services/opt43/index.php
Het probleem is dat het ontvangst in de woningen op de camping niet goed is waardoor de bewoners er allerlei repeaters en accespoints van diverse merken bij gaan plaatsen. Wat ook niet toegestaan wordt door de camping eigenaar.

Deze apparaten storen het wifi signaal en geven veel problemen met het aanmelden en het behouden van de verbinding.

Om dit te elimineren hebben we "Wireless Client Isolatie" gebruikt en dit werkt op zich goed, maar het probleem is nu dat Windows 10 apparaten (computers - laptops en telefoons) een broadcast flag gebruiken en dit accepteert de ZD1200 niet. Hierdoor kunnen deze gebruikers niet inloggen op het wifi netwerk.

In het register van deze computers deze "flag" uitzetten is geen optie.
Dit zou op te lossen zijn door de stappen te volgens op de volgende info pagina van Ruckus Wireless.
https://support.ruckuswireless.com/answers/000001423
Dit zou het probleem moeten oplossen.

Lees meer vragen


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie