Juniper SRX320 Firewall

Inclusief software


1.356,00 excl. btw

1.640,76 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Juniper SRX320 Firewall

De Juniper SRX320 is een zogeheten service gateway. Het apparaat is een router, switch en firewall in 1. De SRX320 biedt een doorvoersnelheid van 1Gbps, beschikt over 6 LAN poorten en is voorzien van 2 SFP poorten voor uplinking. De ideale basis voor elk klein netwerk.

Lees meer

Eigenschappen Juniper SRX320

Router, switch en firewall in 1
6x Gigabit LAN, 2x Gigabit SFP, 2x Mini PIM (WAN) slots
Doorvoersnelheid: 1Gbps
IPsec VPN tunnels: 256
Aantal VLANs: 1.000
Eenvoudig te beheren
Ideaal voor kleine bedrijven
Robuuste behuizing
Inclusief Juniper Secure Branch Software


Service gateway
Bent u op zoek naar een alles-in-1 oplossing voor uw bedrijf op het gebied van networking? Dan is de Juniper SRX320 de juiste keus. Dit multifunctionele apparaat is een router, switch en firewall in 1 met 6 Gigabit LAN poorten en 2 Gigabit SFP poorten voor uplinking. De maximale doorvoersnelheid van de SRX320 bedraagt maar liefst 1Gbps.

IPsec VPN-tunnels
VPN-tunnels zijn de manier om via een beveiligde verbinding vanuit huis of welke locatie dan ook op het bedrijfsnetwerk in te loggen. Ideaal wanneer u niet voortdurend op kantoor kunt zijn. Met de Juniper SRX320 kunt u tot 256 gelijktijdige VPN-tunnels opzetten met een doorvoersnelheid van 300Mbps.

Uitgebreide beveiliging
Dit multifunctionele apparaat biedt uitstekende beveiliging voor uw bedrijfsnetwerk. Virussen, spyware en malware worden moeiteloos buiten de deur gehouden. Daarnaast kunt u met web filtering tot op URL-niveau bepaalde websites blokkeren, zodat de gebruikers van het netwerk deze sites niet kunnen bezoeken.

Aantal VLANs
Met een VLAN (Virtual LAN) brengt u op een virtuele wijze scheidingen aan in uw netwerk. Hiervoor is geen extra hardware benodigd. Het voordeel van VLANs is dat u vrij eenvoudig afdelingen binnen een bedrijf van elkaar kunt scheiden, zodat iedereen alleen bij het deel van het netwerk kan dat voor hem of haar relevant is. Met dit apparaat zijn er 1000 gelijktijdige VLANs mogelijk.

Eenvoudig te beheren
De Juniper SRX320 is eenvoudig centraal te beheren via de gemakkelijke graphical user interface (GUI). Via deze interface past u niet alleen de instellingen aan, maar is het ook mogelijk om dit apparaat te integreren in een groter netwerk. op die manier kunt u centraal al uw netwerkapparatuur beheren.

Inclusief software
Voor het gebruik van dit apparaat heeft u de Juniper Secure Branch Software nodig. Deze software zorgt voor de optimale firewallbescherming en opties als IPSec, routing en switching. De software zit bij de prijs van dit pakket inbegrepen en heeft geen abonnementsvorm, het is een eenmalige investering. Naast deze software is er ook een geavanceerde variant verkrijgbaar, neem hiervoor contact met ons op.

Inhoud verpakking
  • Juniper SRX320
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: SRX320_SRX320-JSB

Merk: Juniper

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie