Pigtail RP-SMA - N-Female

RP-SMA(male) naar N-female Bulkhead (25cm)


19,00 excl. btw

22,99 incl. btw

Bel voor levertijd

Pigtail RP-SMA - N-Female

Met deze verloopkabel kunt u een externe antenne aansluiten op uw WiFi draadloos netwerk product met RP-SMA (male) connector (de meeste pci-kaarten van o.a. Linksys, E-tech, 3Com). Ideaal voor het aansluiten van een externe antenne op de Senao sub362ext.

Lees meer

Op de N-female connector kunt u één van onze antennekabels aansluiten, doordat deze verloopkabel ertussen zit wordt de kleine Senao sub362ext niet omvergetrokken door de zware coax antennekabel.

Welke connector heeft mijn product?
Veel producten hebben een externe antenne aansluiting / afneembare antenne (routers, accesspoints, pci-kaarten, usb-adapters etc.). Indien uw antenne afneembaar is, maar u weet niet over welke connector uw product beschikt kunt u het volgende doen:

• Het type connector opzoeken in de specificaties van de fabrikant
• Onze pagina over antenne connectors bekijken

Indien u niet zeker weet over welk type connector uw WiFi draadloos netwerk product beschikt, mag u altijd een foto van de antenne connector mailen naar info@wifishop.nl. Wij adviseren u dan bij het aankopen van de juiste kabel en connectoren.

Sales representative
Vraag het onze expert!
Max Sneep
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: ALCBRPSMA
EAN: 315461

Merk: Kabel

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenIn de beschrijving staat SMA male naar N- female, maar op het plaatje is het een SMA female naar een N-female.

wat is nou het goede?
De aangegeven pigtail is niet SMA, maar RP-SMA. RP staat namelijk voor Reversed Polarity, wat betekent dat het geslacht (gender) van de connectoren omkeert. Zie voor informatie ons connectorenschema.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie