Axis License Plate Verifier


689,00 excl. btw

833,69 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Axis License Plate Verifier

Axis License Plate Verifier is een slimme applicatie waarmee u uw Axis camera kunt inzetten als geautomatiseerd toegangssysteem voor voertuigen, bijvoorbeeld op een parkeerplaats. Alle processen vinden plaats via de camera, waardoor een centrale server of beveiligingssysteem niet nodig is.

Lees meer

Eigenschappen Axis License Plate Verifier


Toegangsapplicatie voor voertuigen
Registreert kentekens via Axis camera
Verleent toegang op basis van ingestelde kentekens
Houdt logboek bij inclusief thumbnails
Notificatie bij registratie ongeautoriseerd kenteken
Uit te breiden met Axis Controller A1001

Geautomatiseerd toegangssysteem voor voertuigen


Met Axis License Plate Verifier kunt u uw Axis camera inzetten als automatisch toegangssysteem voor voertuigen. In minder dan een seconde registreert de applicatie het kenteken dat door de camera wordt vastgelegd. Het kenteken wordt geverifieerd op basis van een lijst met (on)geautoriseerde kentekens die u zelf kunt samenstellen. Aan de hand hiervan wordt vervolgens wel of geen toegang verleend aan het betreffende voertuig.Hoe werkt het


Om Axis License Plate Verifier te gebruiken, installeert u de analyseapplicatie op een geschikte Axis-camera. Via de software kunt u vervolgens een lijst samenstellen met kentekens waaraan wel of geen automatisch toegang wordt verleend. De camera moet via de I/O poort verbonden zijn met een relais van bijvoorbeeld een hek of slagboom en krijgt automatisch een seintje van de applicatie als er een kenteken wordt geregistreerd.

Logboek en notificaties


Axis License Plate Verifier houdt nauwkeurig een logboek bij inclusief thumbnail afbeeldingen van kentekens, zodat u altijd nog kunt nagaan welke voertuigen uw terrein zijn binnengereden. De applicatie werkt samen met het event management systeem van de camera, zodat u bijvoorbeeld een e-mail notificatie krijgt wanneer een kenteken op de zwarte lijst wordt geregistreerd. Ook kunt u video's direct opslaan op een SD-kaart en live video streamen.

Uit te breiden met extra functies


Wanneer u een Axis A1001 controller toevoegt kunt u het systeem verder uitbreiden. Zo kunt u extra criteria toevoegen op basis waarvan er wel of geen toegang wordt verleend, zoals datum, tijd en locatie en meer logdetails opslaan. De Axis A1001 controller bevat de Axis Entry Manager software, die maximaal 400 waardes (kentekens en toegangskaarten) ondersteunt. Dankzij de open API kunt u Axis License Plate Verifier tevens integreren met andere software.

Inhoud verpakking


  • Axis License Plate Verifier

  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
U krijgt 3 jaar garantie op dit product
Netcamshop is Axis Authorized Partner
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 01574-001

Merk: Axis


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie