Juniper SRX340 Firewall

Inclusief software


2.907,00 excl. btw

3.517,47 incl. btw

Bel voor levertijd

Juniper SRX340 Firewall

De Juniper SRX340 is een firewall, switch en router in 1 en daarmee de ideale basis voor uw bedrijfsnetwerk. Het apparaat haalt een maximale doorvoersnelheid van 3Gbps en biedt de mogelijkheid om vele VPN-tunnels en VLANs op te zetten. Ideaal voor middelgrote netwerken.

Lees meer

Eigenschappen Juniper SRX340

Router, switch en firewall in 1
8x Gigabit LAN, 8x Gigabit SFP, 4x Mini PIM (WAN) slots
Doorvoersnelheid: 3Gbps
IPsec VPN tunnels: 1.024
Aantal VLANs: 2.000
Eenvoudig te beheren
Ideaal voor middelgrote bedrijven
Robuuste behuizing
Inclusief Juniper Secure Branch Software


Service gateway
De Juniper SRX340 is een krachtige service gateway, wat inhoudt dat het apparaat tegelijkertijd fungeert als router, switch en firewall. Het apparaat beschikt over 16 Gigabit poorten, waarvan er 8 Gigabit LAN zijn. De rest zijn Gigabit SFP poorten voor uplinking om de totale capaciteit van uw netwerk te vergroten. De SRX340 heeft een doorvoersnelheid van 3Gbps.

IPsec VPN-tunnels
VPN-tunnels zijn de manier om via een beveiligde verbinding in te loggen op het bedrijfsnetwerk, vanaf welke locatie dan ook. De Juniper SRX340 kan 1.024 IPsec VPN-tunnels tegelijkertijd opzetten. Via een VPN-tunnel geniet u van een doorvoersnelheid van maximaal 600Mbps, snel genoeg om alle belangrijke informatie over uw netwerk te versturen.

Uitgebreide beveiliging
Dit multifunctionele apparaat biedt uitstekende beveiliging voor uw bedrijfsnetwerk. Virussen, spyware en malware worden moeiteloos buiten de deur gehouden. Daarnaast kunt u met web filtering tot op URL-niveau bepaalde websites blokkeren, zodat de gebruikers van het netwerk deze sites niet kunnen bezoeken.

Aantal VLANs
Met een VLAN (Virtual LAN) brengt u op een virtuele wijze scheidingen aan in uw netwerk. Hiervoor is geen extra hardware benodigd. Het voordeel van VLANs is dat u vrij eenvoudig afdelingen binnen een bedrijf van elkaar kunt scheiden, zodat iedereen alleen bij het deel van het netwerk kan dat voor hem of haar relevant is. Met dit apparaat zijn er 2000 gelijktijdige VLANs mogelijk.

Eenvoudig te beheren
De Juniper SRX340 is eenvoudig centraal te beheren via de gemakkelijke graphical user interface (GUI). Via deze interface past u niet alleen de instellingen aan, maar is het ook mogelijk om dit apparaat te integreren in een groter netwerk. op die manier kunt u centraal al uw netwerkapparatuur beheren.

Inclusief software
Voor het gebruik van dit apparaat heeft u de Juniper Secure Branch Software nodig. Deze software zorgt voor de optimale firewallbescherming en opties als IPSec, routing en switching. De software zit bij de prijs van dit pakket inbegrepen en heeft geen abonnementsvorm, het is een eenmalige investering. Naast deze software is er ook een geavanceerde variant verkrijgbaar, neem hiervoor contact met ons op.

Inhoud verpakking
  • Juniper SRX340
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: SRX340_SRX340-JSB

Merk: Juniper

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie