Peplink MediaFast 200

Dual-WAN Caching Router


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Peplink MediaFast 200

De Peplink MediaFast 200 is de ideale router voor bedrijfsomgevingen. Deze router heeft een doorvoersnelheid van 200Mbps en beschikt over een ingebouwd dual band access point. Uniek is MediaFast caching, waarmee bestanden worden gecachet om ze daarna probleemloos te kunnen weergeven.

Lees meer

Eigenschappen Peplink MediaFast 200

Professionele router met 200Mbps doorvoer
Ingebouwd dual band access point (802.11a/b/g/n)
MediaFast caching (120GB SSD, 200Mbps doorvoer)
2x Gigabit WAN, 8x Gigabit LAN
Bekijk uitgebreide rapportages via intuïtieve interface
2 VPN tunnels op te zetten
SpeedFusion optioneel
Beheer uw netwerk met InControl en AP Controller

Professionele router
De Peplink MediaFast 200 is een professionele router met een doorvoersnelheid van 200Mbps. De router beschikt over een ingebouwd dual band access point (802.11a/b/g/n). Hierdoor kunt u de router inzetten als een hot spot, ideaal voor op kantoren of in de horeca waar u uw medewerkers of gasten draadloos internet wilt bieden.

MediaFast caching
Uniek aan dit apparaat is MediaFast caching. In drukke omgevingen waar veel mensen het internetnetwerk gebruiken, is de kans aanwezig dat video's of foto's niet snel laden of dat het downloaden van bestanden moeizaam gaat. MediaFast caching is hier de ideale oplossing voor. Deze technologie cachet de door u gewenste bestanden op momenten wanneer de belasting van het netwerk minimaal is. Vervolgens benadert u deze bestanden probleemloos wanneer u maar wilt. Zo heeft u nooit meer last van haperende video's of langzame downloads.
2x Gigabit WAN, SpeedFusion
De Peplink MediaFast 200 is voorzien van 2 Gigabit WAN poorten. Benut de mogelijkheid om twee internetverbindingen aan te sluiten op dit apparaat. Standaard zorgt deze router voor Multi-WAN load balancing, maar met het optionele SpeedFusion haalt u nog meer uit uw apparaat. Met SpeedFusion kunt u bijvoorbeeld de bandbreedte van beide verbindingen combineren voor nog snellere prestaties.Uitgebreide rapportages
Via de interface die bij deze router hoort, ontvangt u uitgebreide rapportages over het verkeer op uw netwerk. Ontdek wat de meest populaire URL's zijn, welke bestanden het meest worden gedownload en wie de grootste verbruikers op uw netwerk zijn. Met deze rapportages kunt u uw netwerk verder optimaliseren.

VPN-tunnels
Met de Peplink MediaFast 200 zet u eenvoudig VPN-tunnels op om vanaf elke locatie te verbinden met het bedrijfsnetwerk via een beveiligde verbinding. Het apparaat biedt de mogelijkheid om maximaal 2 tunnels op te zetten, zodat er meerdere mensen tegelijk gebruik kunnen maken van deze functie.

Beheer uw netwerk met InControl en AP Controller
Het beheren van uw netwerk is doorgaans een complexe taak. Niet met de MediaFast 200 van Peplink. Met InControl en AP Controller beheert u de routers, access points en andere verbonden apparatuur binnen uw netwerk. Het beheer is gemakkelijk uit te voeren via uw webbrowser.

Inhoud verpakking
  • Peplink MediaFast 200
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michael Boone
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: MFA-200-W

Merk: Peplink

Lees meerAlternatieven

Peplink MediaFast 750

Peplink MediaFast 750

Multi-WAN Caching RouterLevertijd 1 tot 3 werkdagen

Peplink MediaFast 500

Peplink MediaFast 500

Multi-WAN Caching RouterLevertijd 1 tot 3 werkdagen

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie