Ruckus E510

Outdoor AC Wave 2 Access Point


1.595,00 excl. btw

1.929,95 incl. btw

1929.95 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen


Let op: de antennekabel wordt niet meegeleverd. Wenst u deze kabel bij te bestellen, neem dan contact met ons op.

Ruckus E510

De Ruckus E510 is een uniek 802.11ac outdoor access point met antennes die gescheiden zijn van de RF-componenten. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u het access point gaat gebruiken in een voertuig of op een plek waar hij afgeschermd dient te worden. Beide onderdelen zijn weerbestendig (IP67).

Lees meer

Eigenschappen Ruckus E510


Outdoor access point bestaande uit 2 onderdelen
Geschikt voor voertuigen
802.11ac Wave 2, 2:2x2 MU-MIMO
Snelheid: 300 Mbps (2,4 GHz) + 867 Mbps (5 GHz)
802.3af Power over Ethernet (PoE)
ChannelFly en Beamflex technologie
Stof- en waterbestendig (IP67)
1x Gigabit Ethernet, 1x USB 2.0

Outdoor access point met uniek ontwerp


De Ruckus E510 is een outdoor access point met een uniek ontwerp, bestaande uit 2 onderdelen: een access point module en een losse antenne. Doordat beide onderdelen van elkaar gescheiden zijn is het access point op een afgeschermde omgeving te installeren, terwijl u de antennes elders kunt plaatsen voor een optimaal bereik. Zowel de access point module als de antenne zijn IP67-gecertificeerd, wat inhoudt dat ze weerbestendig zijn.

Hoge snelheid en capaciteit


Dankzij ondersteuning van 802.11ac Wave 2 kan de Ruckus E510 meerdere gebruikers gelijktijdig bedienen, wat leidt tot een hogere snelheid en stabiliteit. Het maakt daarbij gebruik van 2 antennes die op elk moment 2 downlinks versturen (2x2:2 MU-MIMO), waarmee een gecombineerde doorvoersnelheid van 300 + 867 Mbps kan worden behaald. Alle verbonden mobiele apparaten profiteren van deze techniek.

BeamFlex+ technologie


Om de draadloze prestaties van het netwerk te optimaliseren beschikt de E510 over BeamFlex+. In plaats van het WiFi-signaal uit te zenden in alle richtingen, richt de E510 zich specifiek op aanwezige WiFi-apparatuur. Hierbij kiest het access point voor het meest ideale zendpatroon naar de gebruiker/het mobiele apparaat. De verbinding is altijd stabiel doordat de antennes het uitgezonden signaal automatisch aanpassen aan de locatie van de mobiele apparaten. Bij BeamFlex+ is er sprake van verticale en horizontale polarisatie, waardoor men bij zowel muur- als plafondmontage profiteert van de voordelen van deze techniek.

ChannelFly-technologie


Middels de ChannelFly-technologie selecteert de Ruckus ZoneFlex E510 automatisch het RF-kanaal met het beste signaal. Mocht plotseling interferentie optreden, dan schakelt het access point direct over op een reeds geanalyseerde weg. Zo genieten gebruikers altijd van de hoogste prestaties met dit dual-band access point. De Ruckus ZoneFlex R610 selecteert het kanaal op basis van statistische analyses en real-time gegevens van de beschikbare capaciteit.

Inhoud verpakking


  • Ruckus E510

  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
WiFi installatieservice
Ruckus Ready Specialist Cloud
 
Ruckus Ready Partner Program Elite
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: ZFE510

Merk: Ruckus Wireless

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie